Turoperatørene Tyrkiareiser i Norge og Turkietresor i Sverige setter salget på pause og vil ikke tilby reiser i 2020 sesongen. Årsaken er underskudd på driften de siste årene. Kundene henvises til en av konkurrentene og satser på å være tilbake i tilbake i 2021-sesongen.

Skjermbilde - Tyrkiareiser - sesongen 2020 - salgspause
(skjermbilde: tyrkiareiser.no)

Sviktene inntjening og svak økonomi gjør at turoperatørene Tyrkiareiser i Norge og Turkietresor i Sverige kaster inn håndkledet og tar en time-out i 2020-sesongen.

De to selskapene vil ikke tilby reiser til Tyrkia fra Norge og Sverige kommende sommer. Kundene henvises istedet til konkurrenten Nazar, samtidig som at de lover å være tilbake i markedet i 2021.

Skjermbilde - Tyrkiareiser - sesongen 2020 - salgspause
Denne informasjonen er lagt ut på Tyrkiareisers nettsider i Norge. En tilsvarende melding er også lagt ut på de svenske nettsidene (skjermbilde: tyrkiareiser.no)

Tyrkiareiser har i flere år slitt med svake resultater. Ifølge nettstedet Flysmart24.no skal selskapet ha fått et samlet underskudd på 10.5 millioner norske kroner de tre siste årene. Den årlige omsetningen lå i denne perioden på mellom 27.5 og 30.7 millioner kroner.

Tyrkiareiser ble etablert i Norge i 2004 og tre år senere ble det svenske søsterselskapet Turkietresor stiftet. De to selskapenes hovedkontor har siden 2017 ligget i Stockholm.

Les mer på nettsidene til Tyrkiareiser i Norge HER og Turkietresor i Sverige HER

Flere saker om Tyrkiareiser finner du HER

Det var nettstedet flysmart24.no som først omtalte denne saken.

Kommentarer