Den München-baserte hotellgruppen Ruby Hotels har nettopp åpnet sitt første hotell i London i det pulserende South Bank-området. Som med gruppens andre hoteller er alt unødvendig skåret bort, slik at gjestene kan glede seg over luksuriøs beliggenhet og møbler av høy kvalitet til en overkommelig pris. Ruby Hotels planlegger å åpne til sammen elleve nye hoteller i 2020, deriblant enda et i London.

Ruby Lucy - Lean Luxury - Hotel - South Bank - London
Ruby Lucy har 75 rom i ulike størrelser (bildekilder: ruby-hotels.com/related.dk)

Nå kan besøkende i London sjekke inn på et helt nytt hotell i det hippe South Bank-området. På begynnelsen av året åpnet den München-baserte hotellgruppen Ruby Hotels det nye hotellet Ruby Lucy i den britiske hovedstaden.

Ruby Lucy - Lean Luxury - Hotel - South Bank - London
Fra baren (bildekilder: ruby-hotels.com/related.dk)

Kutter alt overflødig

Som hos hotellgruppens andre hoteller følger det nye London-hotellet hotellgruppens «Lean Luxury»-filosofi. Ved å nådeløst kutte ut alt overflødig kan Ruby tilby både perfekt beliggenhet, møbler av høy kvalitet og pen design til en overkommelig pris. I tillegg serverer hotellet så langt det er mulig en frokost bestående av lokale ingredienser.

– Vi gjør luksus mer tilgjengelig ved å begrense oss til et relativt komprimert areal og kutte ut alt som er unødvendig – noe man kjenner fra for eksempel luksusyachter. Og ved hjelp av teknologi planlegger, bygger og organiserer vi på en annen måte enn tradisjonelle hoteller. Eksempelvis planlegger og bygger vi på en veldig modulær måte. Så godt det lar seg gjøre, sentraliserer og automatiserer vi alle prosessene som finner sted ‘bak kulissene’ – for eksempel administrasjon og innkjøp, forklarer direktør Michael Strucki, Ruby Hotels.

Allikevel prioriterer han å designe og utsmykke hvert hotell for seg for å gjenspeile lokale trender og tradisjoner.

Innredet med karnevalstema

Ruby Lucy, som bare ligger tre minutters gange fra Waterloo stasjon, ligger side om side med flere av Londons kulturelle perler, fra teatre og konsertsaler til gallerier og spesialbutikker.

Derfor er hotellet også innredet med inspirasjon fra områdets livlige teater- og underholdningsscene. Det har resultert i et gjennomgripende karnevaltema over hele hotellet, der mørke toner møter messing, striper og lekne rekvisitter som sirkustrommer og sjongleringskjegler.

Ruby Lucy - Lean Luxury - Hotel - South Bank - London
Detaljer fra baren (bildekilder: ruby-hotels.com/related.dk)

Rom som er godkjente av søvneksperter

Hotellet har 75 rom i ulike størrelser, alle innredet med Ruby Hotels «søvnekspertgodkjente fasiliteter». Rommene har lydisolering, blendingsgardiner, sengetøy av ypperste kvalitet og ekstra lange og brede madrasser.

Ruby Lucy - Lean Luxury - Hotel - South Bank - London
“Lean Luxury” eller minimalistisk luksus (bildekilder: ruby-hotels.com/related.dk)

I tillegg har rommene en Marshall-forsterker som kan brukes som høyttaler til for eksempel telefonen, eller for å lytte til hotellgruppens egen radiostasjon Ruby Radio. Man kan også låne en gitar i hotellets bar så man kan «jamme» på rommet.

Ruby Lucy - Lean Luxury - Hotel - South Bank - London
Detalj fra et av de 75 rommene (bildekilder: ruby-hotels.com/related.dk)

Praktisk informasjon

En overnatting på nye Ruby Lucy i London koster fra £ 119 per natt inkludert frokost.

Ruby Lucy er en del av en større ekspansjonsplan som omfatter åpningen av til sammen elleve nye hoteller i 2020, deriblant enda et hotell i London senere i år.

Les også: Ruby Hotels valgte Helsingfors til sitt første nordiske hotellprosjekt

Nettsidene til Ruby Hotels finner du HER

Kommentarer