Gøy med barn! Det ønsker alle seg i sommerferien. Det finnes neppe et land med så mange varierte tilbudt tilpasset til barn som i Tyskland. Her får du noen spennende tips for minnerike opplevelser med hele familien.

Tretoppstien «Naturtrylleri» på Rügen, Tysklands største øy i delstaten Mecklenburg-Vorpommern

Noen ting fungerer bare annerledes: Vannet flyter oppover i treet for å nå opp til bladene, fugler forlater bakken og flyr i lufta, kvaen befinner seg plutselig i havet og blir til rav.

På denne spennende opplevelsesturen går naturtrollmenn langs tretoppstien med en guide og løser mange gåter med hjelp av sin tryllekoffert. Store og små oppdagere opplever spennende og forbausende fenomener, små eksperimenter og finner nøkkelen til å forstå den fantastiske naturen.

Les mer HER,  HER og HER 

Spenning, spektakel, berg- og dalbane — fornøyelsesparker

Om du vil ha spennende feriedager eller bare en liten pause fra hverdagen: Over 100 fornøyelses- og temaparker er spredt over hele landet og er blant annet de mest populære reisemål for familier med barn.

Berg og dalbane i Cleebronn Erlebnispark (Foto: ©Erlebnispark Tripsdrill GmbH & Co. KG)

Hver park for seg er unik med sine fantastiske attraksjoner og i hvert fall en reise verdt. Nyheter sørger alltid for at spenningen blir på toppen. Da er det bare å lure på hvem som tør å ta turen med verdens nest høyeste berg- og dalbane?

Indoor Skydiving Center i Bottrop: Drømmen om å kunne fly kan virkeliggjøres!

Velkommen til verdens mest moderne vindtunnel med maksimal ytelse i delstaten Nordrhein-Westfalen. Body-Flying i Skydiving-tunnelen er absolutt gøy for alle! Etter en profesjonell opplæring og under oppsyn av en trener er du klar for å oppleve en miks av emosjon, moro og adrenalin i en trygg omgivelse. Du flyr!

Det eneste du må ha med er komfortable klær og gymsko med lys såle,  ellers får du utstyret lånt (hjelm, flydress, ørepropper og briller) og etter fritt-fly-opplevelsen får du et diplom til minne og de som vil får også kjøpt en DVD fra flyturen.

Les mer HER og HER

Dyreparker og zoologiske hager

Tysklands dyreparker og zoologiske hager har årlig over 40 millioner besøkende, og det er ikke forunderlig fordi der får du muligheten til å få sett på dyr fra alle verdens kanter uten at det trengs å reise langt.

Hvordan sover egentlig giraffer? Er vaskebjørner alltid rene? Hvorfor har pingviner vinger og hva gjør flodhestene egentlig under vannet? Dyreparker gir svar!

Til og med farlige dyr kan oppleves uten frykt og den magiske tiltrekningen utgjør sikkert også muligheten for å få fôret og klappet noen dyr. Barn elsker rett og slett dyreparker!

Tysklands dyreparker og zoologiske hager kan du sjekke ut HER 

Selv om været kanskje ikke er som ønsket en dag, så er det alltid noe spennende å finne på i Ferielandet Tyskland.

Les flere saker om Tyskland HER 

Kommentarer