Drømmer du om samme makeløse opplevelse hvor du får utfordret deg selv, men uten å tenke på tid og rangering, kan du delta “just for fun”. Også barn og unge kan delta i et MINI-Gsieser. Gsiesertal Lauf gir altså mulighet for opplevelser på tvers av nivå og alder.

Langrennsløpere i alpene (Foto: © Fischer Sports GmbH)

Skadi Loppet — kjent av langrennsløpere 16. og 17. mars 2019

Skadi Loppet har vært arrangert siden 1990 i Bondenmais, rett under Grosser Arber, det høyeste fjellet i det bayerske skogområdet.

Ruten er særlig kjent blant langrennsløpere hvor snøgarantien også er høy.

Området blir oppfattet som det langrennsskiområdet i Tyskland med størst sjanse for snø. Selve ruten i Skadi Loppet er en drøm for klassiske skiløpere.

Det 42 km lange sporet er et av de mest krevende skimaratonløp i Europa på grunn av det kuperte terrenget. Men det finnes noe for alle i Bondenmais. Les mer om Skadi Loppet HER

Tiroler Koasalauf — Østerrikes største langrenns-skiløp 9. og 10. februar 2019

Med de vakre Kitzbüheler Alper som bakgrunn er Int’l Tiroler Koasalauf i St. Johann i Tirol et av Østerrikes største langrennsløp.

Løpet tiltrekker over 2.000 deltagere fra 20 forskjellige land, til klassisk stil eller skøyting på 28 km eller 50 km ruter. Les mer om Tiroler Koasalauf HER

Tour de Ramsau — 3-dagers langrenns-maraton 11.-13. januar 2019

Tour de Ramsau-løpet er et av de nyere rennene og avholdes for 19. gang. Det går over tre dager.

For første gang i år er Tour de Ramsau/Dachstein også Euroloppet Champion Race og medlem av den internasjonale skimaratonserien Euroloppet.

Utover de 42 km som er hovedkonkurransen, er det et stort utvalg for alt fra topp- til amatøratleter. Les mer om Tour de Ramsau HER

Om Cross Country Ski Holidays

Cross Country Ski Holidays er en gruppe av hoteller som har gått sammen og spesialisert seg på langrennssport i Østerrike, Italia og Tyskland.

De er ekspertene som du vil ha fatt i hvis du drømmer om unike, aktive opplevelser på din neste skiferie. Utover å tilby fremragende fasiliteter til langrenn og ski touring avholdes det i Cross Country Ski Holidays’ regioner kjente skimaraton-løp.

Cross Country Ski Holidays tilbyr uforlignelige skiopplevelser i over 20 regioner og opphold på i alt 27 hoteller, alt sammen fordelt over tre land: Østerrike, Italia og Tyskland.

Les mer om de beste langrennsski-events i Cross Country Ski Holidays’ regioner HER

Kommentarer