Eilat kan briske seg med et av de vakreste korallrevene i verden med et marint undervannsobservatorium beliggende i hjertet av revet. I det marine undervannsobservatoriet får de besøkende en sjelden mulighet til å få et innblikk i den naturskapte og rikholdige marine verdenen i Rødehavet og se over 800 arter med fisk, koraller, haier, bløtdyr, skater, skilpadder og mange andre dyr fra Eilatgolfen.

Fra «Shark World» (goisrael.nu)

Det nye haibassenget ved det marine undervannsobservatoriet (Underwater Observatory Marine Park) er det siste tilskuddet til listen over unike og spennende opplevelser som Eilat ved Rødehavet kan tilby.

Eilat (goisrael.nu)

I «Shark World» kan man se haiene i Rødehavet på nært hold. Haibassengene er fylt med vann som trekkes opp fra en dybde på 40 meter og huser 18 haier, hvalross, skater og tusenvis av fisk som lever side om side. Besøkende kan krysse bassengene via en utrolig spennende og transparent 15 meter lang tunell mens haiene svømmer over og ved siden av.

Komplekset har også et digitalt, interaktivt besøkssenter og en unik opplevelsespark for barn med basseng hvor barna kan klappe og mate «Koi»-fiskene. De besøkende kan også oppleve «Oceanarium» hvor filmen «A Journey into the World of Sharks» vises og forsterkes med en multi-sensorisk opplevelse i en enorm, futuristisk simulator.

Det marine undervannsobservatoriet tilbyr også turistene cruiseturer med båt med glassbunn, slik at de kan nyte den fabelaktige skjønnheten i korallrevene og de japanske hagene.

Haibassenget i det marine undervannsobservatoriet slutter seg til andre turistattraksjoner i Eilat, som f.eks. svømming med delfiner i Dolphin Reef, vannsport, fornøyelsespark, spektakulær natur og en nasjonalpark. Alt dette kan nås innen få minutters kjøretur fra hotellene på feriestedet.

Les mer om «Shark World» HER – Les mer om turistlandet Israel HER — Les flere saker og reisetips om Israel HER 

The Underwater Museum Eilat (goisrael.nu)

Kommentarer