Boutiquehotellet Castell son ClaretMallorca er et opplagt valg for de som ønsker å kombinere lekker luksus med vakker natur, spennende utflukter og deilige matopplevelser. Hotellet ligger midt i den frodige naturen ved foten av Tramuntana-fjellene, som står på UNESCOs verdensarvliste, og er også hjemstedet til den eneste tostjerners Michelin-restauranten på Balearene.

Fra Castell son Claret på Mallorca (bildekilde: castellsonclaret.com)

Det sjarmerende hotellet ligger i et gammelt slott og har 38 elegant innredete suiter og værelser med privat terrasse, altan og/eller basseng samt en stor og flott hage.

Fasilitetene omfatter blant annet to restauranter, Zaranda og Olivera, og et spa, Bellesa de Claret, hvor flere av produktene som brukes i behandlingene, er basert på ingredienser fra stedets egen hage. Gjestene har dessuten mulighet til å delta i forskjellige aktiviteter som for eksempel sykling, golf og yoga.

Castell Son Claret ligger i fredelige og rolige omgivelser på den vestlige siden av Mallorca. Nærmeste by er Calvia – rundt åtte kilometer lenger syd. Hvis du ønsker å oppleve havnestemning, så ligger hotellet bare 20 minutters kjøring fra flere av øyas kjente havner.

D’Andratx er det opplagte stedet for å spise fersk fisk og nyte en sjarmerende fiskerlandsby, mens Port Adriano (mellom Magaluf og Santa Ponsa), tegnet av arkitekten Philippe Starck, er kjennetegnet av luksuriøse yachter og berømte motebutikker.

Vel 15 km fra hotellet ligger dessuten Puerto Portals (ved Portal Nous like øst for Palma Nova/Magaluf mot Palma) , hvor der er gode handlemuligheter samt flere restauranter og barer. Har du behov for storbystemning, ligger øyas hovedstad  Palma de Mallorca bare en halv times kjøretur fra hotellet.

Les mer om Castell son Claret på hotellets nettsider HER – Les mer om Tramuntana-fjellene HER og på UNESCO`s verdensarvliste HER – Les mer om Calvia HER – Les mer om Palma de Mallorca HER – Les mer om Mallorca HER – Les mer om Spania HER

Les flere nyheter om Spania HER 

Kommentarer