Maldivene blir ansett for å være et av verdens beste steder å dykke på grunn av de unike revene, det varierte dyrelivet og den gode sikten under vann.

På tre av øyrikets luksuriøse hotellkomplekser — Banyan Tree Vabbinfaru, Angsana Velavaru og Angsana Ihuru — kan dykkeinteresserte dessuten kombinere undervannsopplevelser i verdensklasse med fantastisk natur og fasiliteter fra øverste hylle.

Knappe 70 meter fra kysten ved Angsana Ihuru finner man — ved siden av fantastisk dyre- og planteliv under vann — et gammelt skipsvrak på hotellets private rev. Erfarne dykkere kan utforske vraket på nært hold, men man kan også se det når man snorkler på overflaten.

Sør for Angsana Ihuru ligger Banyan Tree Vabbinfaru, som blant annet er kjent for det unike havkonservatoriet, der gjestene på øya aktivt kan bidra til å bevare livet i havet.

Gjester som ønsker en guidet tur på havets overflate, kan legge reisen til det mer intime og bortgjemte hotellkomplekset Angsana Velavaru. Her kan både nybegynnere og erfarne være med på snorklesafari til noen av kystens beste snorkleområder, hvor man blant annet kan bli nærmere kjent med fargerike korallrev, forunderlige fisker og fascinerende skilpadder.

Les mer om hotellene HER, HER og HER 

Les også: Maldivene ønsker gjest nummer 500 000 velkommen med stil - Beijing har de fleste, Bulgaria de billigste og Maldivene de dyreste 5-stjernede hotellene

Les flere saker om Maldivene HER – Les mer om Maldivene HER 

 

Kommentarer