Den hjemlige krepsesesongen går mot slutten, men ute i den store verden finnes det steder der man kan nyte skalldyr året rundt. Søkemotoren Hotels.com™ har laget en oversikt over hoteller som ligger på steder der du kan få unike skalldyropplevelser og fersk sjømat.

Hotel Soul Suzhou, Suzhou, Kina

Hotel Soul Suzhou (bildekilde: hotels.com)

Besøk verdens største krabbemuseum i Suzhou i Øst-Kina. Museet er bygget som en kinesisk elvekrabbe og ligger på østsiden av innsjøen Yangcheng.

Du kan bo på det sentrale overnattingsstedet Hotel Soul Suzhou. Dette hotellet har 220 gjesterom og tilbyr en restaurant, en lounge-bar og en hage. Gjestene kan også benytte seg av gratis wi-fi og parkering under oppholdet.

Overnatting på Hotel Soul Suzhou koster fra 544 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Quayside Hotel i Brixham i Storbritannia

Quayside Hotel Brixham (bildekilde: hotels.com)

Opplev det kjente fiskemarkedet i Brixham og den ferske sjømaten rett fra havet utenfor den engelske rivieraen. På morgenen kan du dra på fiskeauksjon på markedet, etterfulgt av en sjømatfrokost på Rockfish restaurant.

Bo på Quayside Hotel i hjertet av historiske Brixham og i nærheten av alle de kulturelle severdighetene. Dette hotellet har 29 rom og gjestene har tilgang til en restaurant og to barer. Quayside Hotel tilbyr gratis engelsk frokost, gratis wi-fi og parkering under oppholdet.

Overnatting på Quayside Hotel koster fra 813 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

The Quincy Hotel i Singapore

Smak på Singapores uoffisielle nasjonalrett, chilikrabbe. En rekke restauranter serverer denne delikatessen, så de besøkende har nok av valgmuligheter.

Bo på stilige The Quincy Hotel, som ligger rett ved det kjente handleområdet Orchard. Dette moderne hotellet har 108 rom og gjestene har tilgang til et utendørsbasseng og en restaurant. Hotellet tilbyr også gratis wi-fi og parkering.

Overnatting på The Quincy Hotel koster fra 1801 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Flere relaterte saker finner du HER

 

Kommentarer