Synes du de tradisjonelle hotelltilbudene kan bli litt kjedelige, og vil heller utforske noe mer spennende og alternativt på den neste ferieturen din? Hva med et hotellopphold under bakken eller inne i et fjell? Søkemotoren Hotels.com™ sine eksperter har gravd frem noen av de beste og mest unike overnattingsstedene, som garantert vil gi deg et uforglemmelig opphold. 

Grand Canyon Caverns Inn, Seligman, Arizona, USA

«Bo på det største, eldste, dypeste, mørkeste og mest lydløse motellrommet i verden» Rommet på Grand Canyon Caverns Inn ligger rundt 67 meter under bakken og er omringet av 65 millioner år gamle kalksteinsvegger som stenger alt dagslys ute.

Ingenting vokser eller lever så langt under bakken, så her er gjestene de eneste levende vesenene. For de som heller foretrekker å sove på jordens overflate, arrangerer motellet i Grand Canyon dessuten lunsjer og guidede turer under bakken.

Grand Canyon Caverns Inn koster fra 958 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Iconic Santorini, a boutique cave hotel, Santorini, Hellas

Iconic Santorini er et boutique hulehotell i Hellas (bildekilde: hotels.com)

Rommene på dette luksuriøse boutique-hotellet ligger inne i fjellet i den vakre landsbyen Imerovigli. Iconic Santorini, a boutique cave hotel er hugget ut av den historiske vulkanske kraterveggen, og har flotte terrasser der du kan slappe av i solen og nyte den fantastiske utsikten.

Iconic Santorini, A Boutique Cave Hotel koster fra 6 336 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Kelebek Special Cave Hotel, Nevsehir, Tyrkia

Kelebek Special Cave Hotel i Nevsehir, Tyrkia (bildekilde: hotels.com)

Kappadokia-regionen i Tyrkia har en historie som strekker seg mer enn to tusen år tilbake i tid, og er berømt for varmluftsballongene og de unike «jordpyramidene» sine.

Opp gjennom historien har folk hugget ut hjemmene sine i den myke vulkanske steinen, som etter hvert har skapt helt unike huleformasjoner som benyttes den dag i dag. Kelebek Special Cave Hotel kan by på et koselig og komfortabelt opphold i magiske omgivelser. 

Kelebek Special Cave Hotel koster fra 1 647 kroner per rom per to netter.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Desert Cave Hotel, Coober Pedy, Australia

Desert Cave Hotel i Coober Pedy, Australia (bildekilde: hotels.com)

Hvis du er på utkikk etter et helt uforglemmelig opphold i Australias outback, bør du besøke Coober Pedy og oppleve Desert Cave Hotel. Hotellet sto ferdig i 1988 og har i tillegg til underjordiske hotellrom, både butikker, en kafé, en bar, et kasino og et turistsenter i tilknytning til opalgruvene i området. 

Desert Cave Hotel koster fra 798 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Intercontinental Shanghai Wonderland, Shanghai, Kina

Intercontinental Shanghai Wonderland, Kina (bildekilde: hotels.com)

Etter ti år med byggearbeider, åpnet endelig Intercontinental Shanghai Wonderland dørene i slutten av november 2018. Hotellet har 336 rom og er bygget i et gammelt steinbrudd i utkanten av Shanghai.

16 av hotellets 18 etasjer ligger under bakken og to av dem er til og med omringet av et akvarium.

Intercontinental Shanghai Wonderland koster fra 5 866 kroner per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer