Med klare råd fra myndighetene om å feriere i eget land, lanserer Nordic Choice Hotels to unike tilbud for dem som må legge om ferieplanene. Det ene gir deg muligheten til å bo to måneder sammenhengende på hotell. Det andre gir deg et fleksibelt klippekort på hotellopplevelser i hele Norden.

Skybar - Clarion Hotel the Egde - Tromsø - Norge
Nordic Choice Hotels med to unike hotelltilbud for sommerferie i Norden. Bilde fra Skybaren på Clarion Hotel the Egde i Tromsø (Foto: Nordic Choice Hotels)

Det blir en annerledes sommer for de fleste av oss, og planlagte utenlandsreiser ser ut til å måtte kanselleres som følge av de offisielle reiserådene.

Med to unike alternativ, gir Nordic Choice Hotels gjestene muligheten til en helt spesiell sommerferie med opptil to måneder sammenhengende på hotell. Med det nordiske hotellpasset “My Summer Treat” kan gjesten bo ti netter for bare 8000 kroner på valgfritt hotell i Norden.

– Dersom du har en bucketliste med steder og opplevelser i Norge du vil se, så er dette den perfekte muligheten til å få krysset av på den. Her kan du starte i Tromsø, reise gjennom Nordland og Trøndelag, før du kan se hele kystlinjen rundt til Østfold. Med vårt nordiske hotellpass kan du sjekke inn der du vil i hele sommer og oppdage perler over hele landet, sier Bjørn Arild Wisth, viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Innehaveren av det nordiske hotellpasset velger selv hvor og når man vil bo mellom 19. juni og 16. august. Passet gjelder for alle Clarion Hotel, Clarion Collection Hotel, Comfort Hotel og Quality Hotel i Norden.

I tillegg kan man velge blant et utvalg av de frittstående hotellene tilknyttet selskapet som Amerikalinjen, Farris Bad og Hotel Brosundet.

Drømmer man virkelig stort, kan man sjekke inn på hotell i hele sommer for bare 25 000 kroner. Med “Unlimited Nights” kan gjesten, sammen med en valgfri person, bo så mye man ønsker på alle Nordic Choice Hotels mellom 19. juni og 16. august.

– Dette er helt unikt. Aldri har det vært lettere og rimeligere å virkelig unne seg en deilig sommerferie i Norden. Vi er rett og slett stolt av å kunne tilby dette, og vi tror det kan skape en helt ny ferieopplevelse for mange. Ferie trenger ikke bestå av transport, lommeparlører og fremmed valuta. Det kan også være å koble av i kjente omgivelser, til og med i egen by, men hvor andre gjør alt for å gi deg en fantastisk gjesteopplevelse, sier Wisth.

Begge de unike sommeralternativene er utformet i tråd med myndighetenes reiseråd og smittevernråd. Nordic Choice Hotels har lansert egne tilpassede og forsterkede sikkerhetsrutiner gjennom konseptet “Safe Stay”, som skal gi alle gjester opphold med høyest mulig trygghet, enten det er privatreiser eller møter og konferanser.

Les mer om Summer Treat HER, om Unlimited Nights HER og om Safe Stay HER

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer