United Spirit Nordic har blitt medlem av WorldWise PR Affiliates og inngår nå i et globalt nettverk av uavhengige PR-byråer som spesialiserer seg i forskjellige bransjer på tvers av kulturer.

Sissy DeMaria Koehne - WorldWise PR Affiliates - Kreps DeMaria Public Relations
Sissy DeMaria Koehne er grunnlegger av WorldWise PR Affiliates og direktør i Kreps DeMaria Public Relations Bildekilde: USN/WWPRA)

WorldWise PR Affiliates er et globalt nettverk av PR-byråer innen turisme, bolig, detaljhandel, design, mote, kunst, kultur mm.

Med United Spirit Nordic som nyeste medlem, spenner nå WorldWise PR Affiliates nettverk over 22 land i hele verden, inkludert Argentina, Brasil, Canada, Colombia, Danmark, De Forente Arabiske Emirater, Dubai, England, Finland, Frankrike, Hong Kong, Island, Italia, Kina, Mexico, Moskva, Norge, Portugal, Spania, Sverige og Tyskland, med planer om å utvide til Japan, Sør-Afrika og Australia i 2020.

– Vi er glade for å ønske United Spirit Nordic velkommen til vårt nettverk, sier Sissy DeMaria Koehne, grunnlegger av WorldWise PR Affiliates og direktør for Kreps DeMaria Public Relations.

United Spirit Nordic er et av de ledende representasjonsbyråene i Norden med flere tiår med erfaring i reiselivsbransjen. De understøtter globale merkevarer innen luftfart, turisme og hotellbransjen. Gjennom PR, salgsaktiviteter og markedsføring, så vel som unike språkferdigheter (norsk, svensk, dansk og engelsk), kan United Spirit Nordic effektivt betjene de spesifikke markedene i Norden. Deres overordnede mål er alltid å øke besøkstallene, oppholdets lengde og forbruk per person.

United Spirit Nordic er stolt over et etablert nettverk i den nordiske reisebransjen og er i stand til å utforske og utnytte ulike muligheter for å markedsføre kunder i Norden. Byrået har salgs-, markedsførings- og PR-ressurser for å utvikle kreative, effektive og integrerte kampanjer som leverer bærekraftige resultater for kundene.

– United Spirit Nordic fremmer vår tilstedeværelse i Europa og vil utvilsomt være en viktig link til våre medlemmer som søker sterke PR-partnere for sine kunder i Norden, sier Sissy DeMaria Koehne

United Spirit Nordic spesialiserer seg på å utvikle effektive relasjoner og partnerskap mellom merkevarer, noe som er nøkkelen til å øke besøkstall og salg. Verktøykassen er fylt med forbindelser til turoperatører, flyselskaper, reisemesser, utstillinger, presseturer, pressearrangementer, fam-turer, salgssamtaler og CRM.

I tillegg har byrået erfaring med reklamekampanjer som består av både intern kompetanse og innovative reklamepartnere, noe som gjør at United Spirit Nordic kan oppnå optimalt reklameutbytte gjennom både tradisjonelle mediekanaler (TV, print og digitalt) og online som social media management, sosiale medie-kampanjer, content management og blogger i det nordiske markedet.

Christine Engen, CEO, Creative Director og grunnlegger av United Spirit Nordic, engasjerte seg i PR som et resultat av hennes fascinasjon for samspillet mellom forskjellige kulturer og hvordan sosiale medier kan brukes til å promotere dette.

Med en bachelorgrad i samfunnsvitenskap fra Universitetet i Oslo og spesialitet i sosialantropologi, jus og statistikk, er hun pragmatisk, strategisk og en dyktig formidler.

– Vi ser spennende muligheter for å bli med i WorldWise PR Affiliates hvor vi kan utvide vårt nettverk, dele erfaringer på tvers av landegrensene og skape ekstra samhold med PR som vår ekspertise. Vi er overbevist om at vi er sterkere sammen, og dette nye medlemskapet åpner flere dører for samarbeid begge veier, sier Christine Engen, CEO og Creative Director, United Spirit Nordic

Engen har 30 års erfaring innen kommunikasjon og PR i reiselivsbransjen. Gjennom sin karriere har hun representert flere destinasjoner som Trinidad & Tobago, Tahiti, Jordan, Sør-Afrika, Ras Al Khaimah samt rederier som Star Clippers. Hun er en ekte skandinav som snakker flytende norsk, svensk, dansk og engelsk i tillegg til å være en nysgjerrig globetrotter.

Om WorldWise PR Affiliates

WorldWise PR Affiliates har hovedkontor i New York, og ble grunnlagt i 2014 av Sissy DeMaria Koehne sammen med Harriet Weintraub, Nathalie Visele og Linda Petrie. Nettverket dekker et bredt spekter av tradisjonell PR, sosiale medier, bedriftskommunikasjon, krisehåndtering, tankeledelse, events og digital markedsføring.

Medlemskap hos WorldWise PR Affiliates oppnås bare ved personlig invitasjon, og alle medlemmer forplikter seg til å overholde de høyeste standardene i PRSA-etiske kodeks.

Kommentarer