United Spirit Nordic med hovedkontor i København, har innledet et samarbeide med DMC’ en ACCESS Holidays & Events med hovedkontor i Casablanca, Marokko. De kommer til å representere Access på det nordiske markedet mod den nordiske reisebransje.

Hva er det som gjør ACCESS spesielt i disse Coronatider?

– De har lempet på alle kanselleringer så de vanlige avbestillings betingelser frafaller når avbestillingen er grunnet Covid19, dvs reiserestriksjoner, positiv covid-test etc. Dessuten har de innført regler om testing av personale som skjer hver 14.dag, desinfeksjons protokoll og de har innført et test-trace-system ved positive tilfeller. Og en viktig ting er at de er finansielt solide.

Christine Engen, Daglig leder for United Spirit Nordic:

– Når vi starter et samarbeide med en DMC, så har vi et par punkter som skal oppfylles. For det første skal de ha betalt tilbake alt utestående til sine samarbeidspartner og reisebyråer under krisen så vi vet de er finansielt solide, og for det andre så er det viktig at de har en protokoll på smittesporing, testing av personale og desinfeksjon som gjør at reisebyråene kan trygt booke sine reiser og kunder med DMC’ en. Vi har hatt flere samtaler sammen, hvor vi ser at begge firmaer har samme standard og verdier. Så vi er glade for å kunne annonsere samarbeidet og introdusere dem til det nordiske markedet.

Adam Rzane, salgs-og marketing Manager for ACCESS:

– Marokko er et land som kombinerer sol, snø, hav og ørken. Det er ekte, autentisk og moderne med en blanding av storby og landsbykultur. Vi har et stort nettverk av lokale partnere som vi arbeider sammen med for å sikre oss at hver reiseopplevelse med oss blir unik og minneverdig. Vi ser frem imot å samarbeide med United Spirit Nordic og utvide vårt nordiske nettverk.

I 2021 vil Access Holidays & Events lansere et nytt og spennende varemerke: «ACCESS Luxury». Det er vokst frem ved at ACCESS har merket en økt forespørsel på personlige og unike reiseopplevelser med mer privat karakter. ACCESS Luxury vil tilby en Concierge service til kundene som krever en mer detaljert planlegging med finesse og skreddersydde løsninger spesielt for disse kundene. Dessuten kommer de med en «Morocco by ACCESS in a BOX» en velkomstpakke som gjør opplevelsen i Marokko til en uforglemmelig opplevelse.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer