VIVA Cruises’ og VIVA Riversides valgte United Spirit Nordic med hovedkontor i København som sitt nye PR-byrå for det nordiske markedet.

Thomas Hardy - Elvecruisebåt - Viva Cruises
Elvecruisebåten Thomas Hardy (bildekilder: viva-cruises-expeditions.com/unitedspiritnordic.com)

United Spirit Nordic vil være ansvarlig for å posisjonere VIVA Cruises som en førsteklasses elvecruise-arrangør, samt lansere det nye cruiseskipet SEAVENTURE i 2021. Med denne satsingen i det nordiske markedet forventer VIVA Cruises seg økt bevissthet om selskapets høye standarder og avslappede atmosfære.

Christine Engen, administrerende direktør i United Spirit Nordics:

– Vi er veldig glade for å få oppdraget med å hjelpe VIVA Cruises til å øke sine markedsandeler i det nordiske markedet og er svært motiverte til å jobbe med lanseringen av SEAVENTURE i Norden”.

Viva Tiara - Elvecruisebåt - Viva Cruises
Elvecruisebåten Viva Tiara (bildekilder: viva-cruises-expeditions.com/unitedspiritnordic.com)

VIVA Cruises tilbyr gjester med høye forventninger det aller beste med tanke på opplevelser og utflukter. Ombord kan man nyte mat og drikke i verdensklasse som serveres i skipets utmerkede restauranter og salonger. I tillegg tilbys eksklusive skjønnhetsprodukter fra det kjente merket Rituals. Selvfølgelig er det wifi ombord og i alle lugarer er det gratis minibar.

SEAVENTURE, som tidligere seilte under navnet MS Bremen for Hapag Lloyd, blir lansert våren 2021 og starter sin jomfrutur fra Amsterdam 15. mai.

Dette skipet er spesialdesignet for å passe til ekstraordinære anledninger. Takket være skipets spesielle design er det veldig enkelt å manøvrere og kan endre kurs på kort varsel, noe som gjør det velegnet for observasjoner av dyr eller natur. Den har også den høyeste ICE-klassifiseringen, 1A – som gjør den ekstra sjødyktig i nordlige farvann.

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer