Grøss eller godteri? Oktober er utvilsomt spenningssøkernes favorittmåned, og derfor har Hotels.com™ valgt ut de skumleste reisemålene knyttet til myteomspunne skrekkfigurer.

Følg i Draculas fotspor i Romania

Hvem har vel ikke drømt om å besøke Bran slott, hjemmet til den fryktinngytende Dracula? På denne reisen til Romania kan du følge i fotsporene til en av tidenes mest berømte skurker.

Blant snødekkede fjell, bare noen få kilometer fra Bran slott, ligger 5-stjernershotellet Conacul Ambient. I vakre omgivelser kan du dykke ned i historien rundt Dracula, eller i innendørsbassenget hvis du er av den mer engstelige typen.

Reserver et rom på Conacul Ambient fra 653 NOK per natt* på Hotels.com.

Opplev Halloween på Burg Frankenstein i Tyskland

Slottet Frankenstein er det ultimate reisemålet for spenningssøkere! I de tre helgene forut for halloween arrangerer Burg Frankenstein og byen Darmstadt halloween-festival. Slottet forvandles til hovedscene for en rekke forestillinger, der gjestene kan fordype seg i historien gjennom ulike aktiviteter. 

Feire halloween på Jagdschloss Kranichstein, et 4-stjerners hotell i hjertet av Darmstadt. Hotellet har også et velrenommert treningssenter der du kan veie opp for eventuelle utskeielser.

Jagdschloss Kranichstein kosterfra 950 NOKper rom per natt.* Reserver ditt rom på Hotels.com.

Opplev Bretonske legender i hjertet av Brocéliande-skogen i Frankrike

Skogen Brocéliande danner bakteppet for mange keltiske legender og er det perfekte stedet for å feire halloween. Hva er vel bedre enn å vandre under trær der det skjuler seg gobliner, drager, hekser og andre monstre? Bli med på en ekte fransk halloween-feiring.

Hotellet Les Bouyères får en gjestevurdering på 10/10 og tilbyr en ekte fransk opplevelse med vekt på komfort. Hør spøkelseshistorier foran peisen, eller utforsk den mystiske Brocéliande-skogen.

Les Bouyères kosterfra 653 NOKper rom per natt.* Reserver ditt rom på Hotels.com.

Føler du deg dårlig etter for mye Halloween-godteri ? Sjekk inn på dette gamle sykehuset i USA

Bygningen ikke bare ser skummel ut. The Emily Morgan ble bygd som et fullverdig sykehus med eget likhus og psykiatrisk avdeling. Hvis du tror du er modig nok til å tilbringe en natt her, kan det hende du føyer deg inn i rekken av gjester som påstår å ha hørt uforklarlige lyder, sett gjenferd eller kjent berøringen av en kald hånd. Er du modig nok?

The Emily Morgan koster fra 1 341 NOK per rom per natt*. For mer informasjon eller for å reservere et rom, gå til Hotels.com.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer