Reisearrangøren Ving har solgt fotballreiser i ti år, men har aldri opplevd en større pågang enn den de har hatt inneværende sesong.

Fra Vings Anfield Beat Lounge (Bildekilder: Ving/Liverpool FC)

Ikke overraskende er det Liverpool som har bidratt til den største veksten. Ving har samarbeidet med Liverpool FC og deres supporterklubb i Norge de siste ti sesongene, noe som har resultert i at over 40.000 norske fotballsupportere har reist til Anfield med Ving.

– Men jeg kan ikke huske sist vi var utsolgt for samtlige kamper allerede i januar. Vi har ikke en eneste billett igjen til Liverpool, forteller ansvarlig for fotballreiser hos Ving, Svein Erik Bjørheim.

Svein Erik Bjørnheim, ansvarlig for fotballreiser i Ving, på plass foran statuen av legendariske Bill Shankley utenfor Anfield Road i Liverpool (bildekilde: ving.no)

Spenning skaper reiselyst

At Premier League er mer spennende enn på lenge, og at ingenting er avgjort enda, merkes også på salget.

– Vi merker at mange har lyst til å få med seg de siste og avgjørende kampene for sine lag. Når i tillegg Solskjær har blåst ekstra liv i Manchester United igjen, har salget vårt til Old Trafford også tatt av. Men her er det fortsatt noe ledig, forteller Bjørheim.

Fra Old Trafford i Manchester (Ill.foto: ©otoerres)

Selv skal Svein Erik Bjørheim få med seg årets siste seriekamp for Liverpool på Anfield i mai.

– Jeg tør nesten ikke å tenke på hvordan det blir om Liverpool spiller om Premier League-tittelen når vi har et helt fullt charterfly dit den helgen. Det kan rett og slett bli legendarisk, avslutter han.

Les også: Enorm interesse for Liverpool i Norge (april 2018)

Les flere saker om fotballturer HER

Jürgen Klopp, manager for Liverpool FC siden oktober 2015 (bildekilde. ving.no)

Kommentarer