Ethiopian Airlines utvider samarbeidet med AVIAREPS og utnevner selskapet til sin salgs- og markedsføringspartner (GSSA) i alle de nordiske og baltiske landene.

Kabinansatte - Flykabin - Boeing 787 - Ethiopian
Kabinansatte hos Ethiopian Airlines (Foto: AVIAREPS/Ethiopian)

Som det største flyselskapet i Afrika, flyr Ethiopian Airlines til 127 destinasjoner, med et produkt i  verdensklasse og gode forbindelser til Afrika og resten av verden. Flyselskapet betjener for tiden sine kunder i Norden med direkteruten til Oslo og Stockholm. Med utnevnelsen av AVIAREPS som GSSA i alle de nordiske og baltiske landene, har flyselskapet som mål å skape synergier i sine tjenester og utvide sin tilstedeværelse i regionen.

Utnevnelsen, som tredde i kraft 1. mai 2021, gjør AVIAREPS sitt nordiske og baltiske team ansvarlige for Ethiopian Airlines sine direkte salgs-, markedsførings- og PR-aktiviteter i de respektive markedene.

Ethiopian Airlines flyr med Boeing 787-800 (Dreamliner) på Osloruten (bilderkilder: msl/ethiopianairlines.no)

AVIAREPS er et salgs-, markedsførings- og kommunikasjonsbyrå for reise- og livsstilsmerker. Nå utvides det eksisterende samarbeidet i Norge med alle de nordiske og baltiske landene, Sverige, Danmark, Finland, Island, Estland, Latvia og Litauen. AVIAREPS-gruppen har levert GSA-tjenester til Ethiopian Airlines i 11 land, og etter det nye tilskuddet er antallet land som betjenes over hele verden 18.

Wogayehu Terefe, regionsjef for Ethiopian Airlines i de nordiske og baltiske landene sier dette om avtalen:

– Vi er glade for å utvide vårt partnerskap med Aviareps i de nordiske og baltiske landene for å komme mye nærmere våre verdsatte kunder og sikre enkel tilgang til våre produkter og tjenester i verdensklasse. Partnerskapet vil også hjelpe oss å øke vårt fotavtrykk i regionen og ytterligere styrke turisme og handel mellom Afrika og de nordiske og baltiske landene. ”

Tapani Kauhanen, General Manager of AVIAREPS Nordic and Baltic countries, uttalte:

– Denne utnevnelsen fra Ethiopian Airlines er en bekreftelse på vårt langvarige samarbeid i å sikre flyselskapets suksess som en viktig aktør i våre  lokale markeder. Med direkte forbindelse fra Oslo og Stockholm til Addis Abeba, bringer Ethiopian Airlines de fantastiske, og økende populære, afrikanske destinasjoner litt nærmere oss. Det er en økende forretningsutveksling mellom Afrika og de nordiske landene og Ethiopian Airlines leverer tidsbesparende og effektive ruter til forretningsreisende fra hele regionen. Samtidig bringer disse rutene også afrikanske drømmedestinasjoner nærmere våre nordiske og baltiske fritidsreisende på utkikk etter en uforglemmelig ferie. Våre lokale team med profesjonelle luftfartsmedarbeidere gleder seg til å løfte flyselskapet til nye høyder og føler seg stolte og beæret over å kunne ta fatt på oppgaven forran oss”

Aviareps på vegne av Ethiopian Airlines vil fortsette å holde sitt kontor i Oslo åpent og ha lokal representasjon i Norge samtidig som de åpner et helt nytt kontor i Stockholm og får lokale salgsrepresentanter i de andre markedene som nå blir representert.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Kommentarer