Star Tour har utvidet vintertilbudet og gir nå solsøkende østlendinger muligheten til å fly direkte til eksotiske Mexico og Thailand fra Gøteborg. Første avgang går i november og salget har allerede startet

Nora Aspengren (Star Tour)

Nora Aspengren (Star Tour)

– For mange østlendinger kan det være langt å reise til Gardermoen for å fly utenlands. Vi har nå gjort det mulig å reise via Landvetter flyplass i Gøteborg til både Mexico og Thailand i vinter, sier Nora Aspengren kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Star Tour har ukentlige avganger til Krabi og Phuket, og annen hver uke til Mexico i perioden 13. november til 3. april.  Reisene bestilles via www.startour.no

Kombinasjonsturer – En ferie, flere reisemål

Star Tour tilbyr kombinasjonsreiser til både Thailand og Mexico i vinter. Kombiner for eksempel en TEMA-reise med en uke sol og bad, eller bytt reisemål eller hotell etter en uke.

– Thailand og Mexico er yndede destinasjoner for både kulturinteresserte og dykkeentusiaster. Ikke bare får du idylliske sandstrender og god mat i Mexico; et av UNESCOs syv underverker og verdens nest største korallrev finnes praktisk talt rett utenfor døren. I Phuket og Khao Lak finner du alt du kan ønske deg av strender, utflukter og shopping. Her finnes det noe for alle livsnytere, sier Nora Aspengren i Star Tour.

Priser fra 24.803 til Mexico i desember 2015.

Priser fra 26.196 til Krabi i desember 2015.

Tilbudet fra Gøteborg vinteren 2015/2016:

  • Gøteborg/Landvetter – Mexico/Cancun. Avgang annen hver fredag 25/12-1/4
  • Gøteborg/Landvetter – Thailand/Phuket. Avgang hver søndag 20/12-3/4
  • Gøteborg/Landvetter – Thailand/Krabi. Avgang hver lørdag 19/12-2/4

Kommentarer