Solfaktor.no er ute med en konkurranse hvor premien er svimlende 100.000 kroner. Reglene er enkle, innsatsen er noen få ord om akkurat din drømmereise og vips! – reisen kan bli din. - Responsen er stor, forteller Torbjørn Larsson-Fremberg fra Solfaktors hovedkontor i Oslo.

Deltakerne kommer fra hele landet og folk har forskjellige drømmer. Mange vil til en tropisk sydhavsøy mens andre vil slå ut håret i New York, også er det er noen som vil reise mindre glamorøst men isteden ta med seg hele familien og halve slekta på tur.

For å få en liten smak på hvilke drømmer som lever ute i januarmørket har restplass.no snakket med tre rutinerte globetrottere:

Fredrik Kinnunen har lang fartstid i forskjellige roller i reiselivsbransjen og har selv reist over store deler av verden, men en reise var helt spesiell.

- I 2013 tok jeg et halvt års permisjon fra jobben for å reise til Argentina, Chile, Panama og Mexico sammen med min kjæreste. Vi snorklet med havskilpadder i Panama, spiste gigantiske biffer og drakk den beste vinen i Chile, vi gikk lange turer i Andesfjellene, studerte spansk i Buenos Aires og en hel masse annet. Jeg husker ikke hva reisen kostet men om jeg vant 100.000 kroner i dag ville jeg reist fra Tierra del Fuego, dvs fra sydspissen av Argentina, og hele veien opp til Mexico City. Veien heter Carretera Panamericana og jeg tror det ville ta et par måneder. Argentina, Chile, Peru, Costa Rica, Nicaragua Ecuador, El Salvador… Det ville være det store eventyret for oss.

Thomas Engelstad er produktsjef i Reisegiganten og han ville tatt med sin lille familie til Hawaii.

– Jeg elsker livet på Maui som er den nest største av øyene i øygruppen. Der skulle jeg funnet et bra sted å bo så ville jeg brukt alle pengene på å bli der så lenge at vi hadde glemmet alt som heter vinter og kuldegrader.

Camilla Heim er ansvarlig for kundeservice hos Solfaktor.no og elsker shoppingen, strendene og nattelivet på Ibiza.

– Jeg ville tatt med meg 3 gode venninner til Ibiza og ikke spart på noe, sier hun med et stort smil.

Kommentarer