Hvis du har fått nok av snø og kulde, er det kanskje på tide med et miljøskifte? Dette er den perfekte tiden for å unne seg en forsmak på våren ved å oppsøke varmere strøk, uforglemmelig musikk, dans og farger — karnevalsesongen er nemlig over oss!

Søkemotoren Hotels.com™ har valgt ut et knippe hoteller som både gir deg kort vei til festen, og tilstrekkelig med hvilemuligheter dagen derpå.

Omni Royal Orleans Hotel, New Orleans i USA

Omni Royal Orleans Hotel i New Orleans (Bildekilde: Hotels.com)

Opplev musikken, paradene, de fargerike vognene og den helt spesielle atmosfæren under mardi gras-feiringen i French Quarter i New Orleans. Her oppfordres du til å kle deg i lilla, grønt og gull — og ikke minst å gå med lange perlekjeder fra tidligere karnevalsfester.

På Omni Royal Orleans Hotel bor du bare en tre minutters spasertur unna verdensberømte Bourbon Street. Med utendørsbasseng, takterasse, restaurant og to barer er du sikret et uforglemmelig opphold på dette flotte hotellet, som har 345 rom. 

Omni Royal Orleans Hotel tilbyr rom fra 2283 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Hôtel Dream, Mons i Belgia

Hôtel Dream i Mons, Belgia

Karnevaltradisjonen i Binche i Belgia strekker seg helt tilbake til 1300-tallet. Her kan du følge Gilles-marsjen, der lokale menn går i fargerike drakter, voksmasker og tresko. De bærer med seg kurver fulle av lykkebringende appelsiner, som de kaster til tilskuerne. Men husk at du aldri må kaste dem tilbake — dette har nemlig motsatt effekt!

På Hôtel Dream i nabobyen Mons, bor du bare en kort biltur unna. Hotellet er en ombygd kirke fra 1800-tallet, som opprinnelig var et nonnekloster. Mons har et rikt kulturtilbud, som for eksempel et van Gogh-museum. I tillegg til de 62 rommene, har hotellet to restauranter og et komplett spatilbud.

Hôtel Dream tilbyr rom fra 633 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Belmond Copacabana Palace, Rio de Janeiro i Brasil

Belmond Copacabana Hotel i Rio de Janeiro (Bildekilde: Hotels.com)

Karnevalet i Rio er sannsynligvis verdens mest berømte. Hvert år arrangeres over 300 parader, hvor folk strømmer til fra hele verden for å få oppleve sambadansen, paradevognene, de fargerike kostymene og den elektriske stemningen.

Belmond Copacabana Palace har 239 rom og en perfekt beliggenhet på den berømte Copacabana-stranden. Her kan du i tillegg bli med på historiske omvisninger, slappe av ved hotellets utendørsbasseng og nyte en middag i Michelin-restauranten. Som gjest kan du også benytte deg av det komplette spatilbudet. Hva med en botanisk behandling?

Belmond Copacabana Palace tilbyr rom fra 4135 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Hotel West End, Nice i Frankrike

Hotel West End i Nice (Bildekilde: Hotels.com)

Tidlig i mars markeres slutten av karnevalet i Nice med de to store høydepunktene: blomsterparaden og lysparaden. Blomsterparaden består av flotte, fargerike blomstervogner, og over hundre tusen blomster kastes ut til tilskuerne. Under lysparaden om kvelden får du oppleve vognene badet i lys — og ikke minst at en konge blir brent på bålet.

Hotel West End ligger på Promenade des Anglais i sentrum av Nice, rett ved festivalarrangementene. Her kan du slappe av i baren eller spise på hotelles egen restaurant. På den andre siden av veien har hotellet også en egen strand som er reservert for gjestene.

Hotel West End tilbyr rom fra 916 kr per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer