Konkurransen om lesere og lyttere i Oslo skjerpes når nå også A-media kommer inn med egen Oslo-avis på nett. Godt etablerte «Vårt Oslo» er klar til å ta opp hansken.

Karl Johans gate i Oslo (©otoerres)

Allerede fredag morgen (27. november) kom det første resultat av et ferskt samarbeid mellom Vårt Oslo og Lokalradioen Radio Riks Oslo. Halv åtte på morgenen var Vårt Oslo på lufta med ferske nyheter.  Vårt Oslo-redaktør Vegard Velle rapporterte i samtale med Radio Riks Oslo- redaktør Knut Jeppsson nyeste nytt om det som opptar Oslo-folket akkurat nå.

– Vi ser dette samarbeidet som en god mulighet til å få ut lokalnyheter og skape mer blest om avisen vår, sier Vegard Velle.

Velle legger ikke skjul på at han ønsker seg både flere abonnenter og annonsører, noe samarbeidet med Radio Riks Oslo kan bidra til.

Knut Jeppsson - RadioRiksOslo
Knut Jeppsson (Bilde: RadioRiksOslo)

Vi styrker utvilsomt Oslo-dekningen vår gjennom dette samarbeidet, sier ansvarlig redaktør og utgiver Knut Jeppsson i Radio Riks Oslo, som er den største lokalradioen med konsesjon i Oslo.

Vegard Velle - Vårt Oslo
Vegard Velle (Foto: Vårt Oslo)

– Vi ønsker også å utvikle samarbeidet ytterligere både redaksjonelt, på annonsesiden og i markedsføring. Aller først hadde vi vår første nyhetssending på morgenkvisten fredag.

Mandag den 30. november klokken 07.30 er de to redaktørene på lufta igjen. Som radiolytter i Stor-Oslo-området finner du Radio Riks Oslo på FM 101,1 og som nettradio på www.RadioRiksOslo.no

Vårt Oslo finner du på www.VartOslo.no, der det meste av stoffet er åpent for alle, mens noen av artiklene er plussmerket for dem som allerede er abonnenter.

– Nettavisen Vårt Oslo har opparbeidet seg et interessert publikum, skriver Aftenpostens sjefredaktør Trine Eilertsen i spalten «Bak forsiden» i Aftenposten søndag.

Samtidig understreker hun at «Aftenposten og Oslo har kjent hverandre lenge. Vi skal bli enda bedre kjent nå.» Det vil også Vårt Oslo og Radio Riks Oslo være med og bidra til.

Kommentarer