Katta er ute av sekken! Hotels.com har startet jakten på et team med dyreanmeldere som skal vurdere verdens mest kjæledyrvennlige hoteller … er det ikke kult?! Hvis du har en dachs-diva, en heftig hare, en kul katt eller til og med en reiseglad rotte, kan du melde dem på en dyrisk deilig opplevelse – og du blir selvfølgelig med på turen med kjæledyr-bestisen din.

Hotels.com - DollyPawton - VIP - CreatureCritic
Dolly Pawton bak tastaturet (Bildekilde: Hotels.com)

Etter å ha rekruttert “kween”-chihuahaen Dolly Pawton som hundeanmelder i 2019 har Hotels.com nok en gang bedt henne om hjelp. Denne gangen skal hun lede rekrutteringen til dyreanmelderteamet vårt og hun vil kjøre harde intervjuer.

De nye dyreanmelderne vil være ansvarlige for å anmelde kjæledyrvennlige hoteller verden over, og vinneranmelderne får ti gratis overnattinger – JAAAAA!

Les også: Firbeint hotellekspert søkes (august 2019)

Hotels.com - DollyPawton - VIP - CreatureCritic
Dolly Pawton (Bildekilde: Hotels.com)

Kjæledyr av alle arter kan søke om å bli dyreanmeldere, så lenge de 1) har sansen for hotell-livet,#HotelLife, 2) har masser av personlighet så de kan holde tritt med “The Kween”, og 3) (viktigst av alt) får plass i et hotellrom.

Beklager, hester – hold dere til polo

Lanseringen kommer etter flere uker i lockdown, hvor mennesker og kjæledyr fikk mye tid sammen, noe som medførte en økende grad av kjæledyrseparasjonsangst – altså kjæledyreieres frykt for at de lar kjæledyrene i stikken ved å reise igjen.

Ny forskning fra Hotels.com1 avslører at en femtedel (20 prosent) av kjæledyreiere oppgir å føle seg mer stresset over å være borte fra kjæledyrene sine etter COVID, og det har igjen gitt en økning på 300 prosent i søk etter kjæledyrvennlige hoteller det siste året2.

Forskningen viser også at halvparten (50 prosent) har tatt med kjæledyret på ferie istedenfor å la det være igjen hjemme. Frykt for å savne dem for mye (39 prosent), tenker at kjæledyret deres er så gøy (25 prosent) og at ha en reisefølge (26 prosent) er bare noen av grunnene til at folk har tatt med seg kjæledyrene sine på ferie. 12 prosent av eierne oppga også at kjæledyr er mindre stressende å være på tur med enn mennesker – brutalt!

Selv om forskningen viser at 32 prosent av de spurte kjæledyreierne ønsker å ta med seg kjæledyrene for å se verden, nesten en femtedel (19 prosent) at de ikke vil reise med kjæledyret fordi det vil begrense hvor de kan reise, de antar at det ikke finnes passende overnatting (35 prosent), og de er bekymret for at det vil bli for dyrt (11 prosent).

Hotels.com - DollyPawton - VIP - CreatureCritic
Dolly Pawton sjekker ut hoteller (Bildekilde: Hotels.com)

Den kjæledyrvennlige «Elsket av våre gjester»-kolleksjonen fra Hotels.com inkluderer et omfattende utvalg hoteller som er spesialdesignet for kjæledyr og oppfyller enhver minimaskots og kjæledyreiers drømmer. Fra skog-chic med naturvibber via rolige kursteder med pote- og klo-pleie til storbyer med fantastiske puppachinoer – verdens ledende formidler av hotellovernatting dekker alle dine behov.

Emma Tagg, Senior Global Brand Communications Manager for Hotels.com, sier:

– Lockdownen har gjort oss mer klengete enn noen gang, og det er ingen overraskelse at ingen ønsker å reise fra sin firbeinte venn. Hos Hotels.com vil vi sørge for at alle kjæledyrvennlige hoteller holder mål, og det er derfor vi har lansert kjæledyrvennlig-kategorien i ‘Elsket av våre gjester’-prisene. Men realiteten er at vi ikke kan vurdere alle hotellene selv, og for å være ærlig – hvor god peiling har egentlig vi mennesker? Vi er klare for å la et ihuga team med dyreanmeldere ta styringen, så kjæledyreiere og kjæledyr kan være trygge på at hotellene er blitt vurdert av de beste.»

Hvis du tror ditt reisedyr har det som kreves for å bli med på dyreanmelderlaget, kan du gå til Hotels.coms Instagram– eller Twitter-kanaler og melde på ditt kjæledyr med #CreatureCritics, og ved å tagge og følge @hotelsdotcom. Du finner mer informasjon her.

Det vil bli plukket ut tre tilfeldige vinnere, som hver vil få ti Hotels.com-gavekort til en verdi av $150, slik at de kan leve sitt beste kjæledyrvennlige hotelliv. Konkurransen er åpen frem til 9. oktober.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer