Reiselivseventet Utforsk Verden ble nylig gjennomført på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Her kunne reiseglade mennesker med utferdstrang og interesser for å øke sin horisont, treffe et stort antall reiselivsaktører fra ulike land og med et spekter av tilbud, og snakke med noen av bransjens dyktigste reiserådgivere.

Mange aktuelle reisemål

Utforsk Verden fokuserer utelukkende på reiser til utlandet, og mange land og områder var dekket blant de utstillerne man kunne treffe på dette arrangementet.

Turistkontorer og ambassader fra nære og kjære reisemål som Polen, Estland, Latvia, Kroatia og Kypros, delte scene med eksotiske land som Thailand, Indonesia, Nepal og Seychellene. Dessuten var en rekke ledende turoperatører, cruiserederier og flyselskaper representert, med produkter som omfatter de fleste verdenshjørner.

Hyggelig og intim atmosfære

Utforsk Verden er et helt annerledes arrangement i forhold til tradisjonelle reiselivsmesser. Her er atmosfæren hyggelig og intim, og alt er lagt til rette for en god dialog mellom utstillerne og de besøkende.

Dette er en arena for utveksling av synspunkter, diskusjon, spørsmål og overføring av kunnskaper. Ikke minst er dette et resultat av at man her finner noen av bransjenes aller dyktigste reiserådgivere, med mange års svært variert erfaring.

En rekke spennende seminarer

Ett av de viktigste elementene i konseptet for Utforsk Verden, var et omfattende og variert seminarprogram. Her kunne man bli tatt med til en rekke spennende reisemål, fra Lativa, Skottland, Polen og Balkan, til Nepal, Vietnam, Marokko, USA og Afrika. Og på cruise til Antarktis. Eller du kunne oppdage Istanbul med Thorvald Steen.

Man kunne oppleve Peru, bl.a. sammen med mesterkokken Bent Stiansen. Du kunne få være med på cruise og kanalferie, reiser med privattog, sykkel- og fotturer og en rekke andre ferieformer. Dessuten kunne du lære å ta bedre bilder fra dine reiser.

Mange positive tilbakemeldinger

Fra utstillerne på Utforsk Verden, ble det rapportert om stor interesse fra reiseglade besøkende, som ofte hadde helt konkrete reisemål eller forhold de ønsket å vite mer om. Og det virket som de besøkende også trivdes med dette konseptet, der de uten problemer fikk tilgang til ressurspersoner som kunne gi dem svar på deres spørsmål, og gi dem gode råd for en bedre reiseopplevelse.

Mange av de besøkende ga da også klart uttrykk for at de likte det de ble tilbudt på Utforsk Verden, og enkelte hadde allerede besøkt to andre messer, men rangerte Utforsk Verden høyest..

Vinnerlykke for flere besøkende

Enkelte av de besøkende fikk ikke bare gode tilbud på fremtidige reiser, men de fikk også med seg hyggelige premier fra de ulike konkurranser og trekninger som fant sted.

En komplett oversikt blir publisert på websiden til Utforsk Verden som du finner HER

Les også: God stemning og mange fornøyde deltagere på Utforsk Verden! Nytt og spennende arrangement for reiselystne! (begge februar 2019) “Utforsk Verden ” – et nytt event for reiser ut av Norge (august 2018)

Kommentarer