Las Vegas får verdens første restaurant som er inspirert av det populære tv-programmet Hell’s Kitchen. I oktober slår Gordon Ramsay opp dørene til sitt nye restaurantkonsept, Gordon Ramsay’s Hell’s Kitchen. Her kan matelskere fra hele verden nyte mange av den verdenskjente tv-kokkens egne favoritter og oppleve den energiske stemningen fra tv-programmet i det åpne kjøkkenet midt i restauranten.

Caesars Palace i Las Vegas (Photo Credit: Erik Kabik Photography/ erikkabik.com)

Snart kan matentusiaster fra hele verden oppleve og smake på det verdenskjente Hell’s Kitchen tv-konseptet på nært hold. Til vinteren åpner den populære tv-kokken Gordon Ramsay, som bl.a. er kjent fra programmet av samme navn, nemlig verdens første Hell’s Kitchen-restaurant i underholdningsmetropolen Las Vegas.

Gordon Ramsay’s Hell’s Kitchen, som restauranten skal hete, får adresse på The Strip, som en del av det ikoniske hotellet Caesars Palace.

Som å være med i tv-programmet

Restauranten får plass til 300 gjester både innendørs og utendørs og skal servere brunch og middag. Menyen byr på retter som har vært med på tv-showet, og dessuten mange av Gordon Ramsays egne favoritt- og signaturretter.

Innredningen er inspirert av tv-programmets røde og blå fargetema. Dessuten har restauranten et åpent kjøkken i midten — akkurat som på tv-showet, som til vinteren har premiere på sin 17. sesong, og vises i 41 land over hele verden.

Gordon Ramsays foran Caesars Palace og Hells Kitchen i Las Vegas (bildekilde: related.dk)

— Siden første dag har seerne ytret ønske om å kunne besøke Hell’s Kitchen-restauranten, så jeg er kjempeglad for å kunne åpne en sånn her på Ceasars Palace. Målet er at man som gjest på restauranten skal få opplevelsen av å være med på tv-programmet — med åpent kjøkken, flammer og alt, sier Gordon Ramsay i forbindelse med annonseringen av den nye restauranten.

Den nye restauranten blir Gordon Ramsays andre restaurant på Caesars Palace og den femte i Las Vegas.

Les mer om restauranten HER — og om Las Vegas HER

Om Gordon Ramsay’s Hell’s Kitchen

Gordon Ramsay’s Hell’s Kitchen er et partnerskap mellom Gordon Ramsay og Caesars Entertainment i samarbeide med ITV America.
Utover Hell’s Kitchen er Gordon Ramsay i tillegg kjent fra bl.a. Masterchef og Masterchef Junior og en rekke andre tv-programmer og kokebøker i eget navn. Dessuten har han — som eier av The Gordon Ramsay Group — 31 restauranter med til sammen sju Michelin-stjerner over hele verden.

Se og les mer om Gordon Ramsay HER 

Kommentarer