Det første Radisson RED hotellet har nå åpnet dørene. Det skjedde i den belgiske EU-hovedstaden Brussel. Radisson Red er et helt nytt internasjonalt hotellkonsept inspirert av Milleniums-generasjonen. Hotellet drives av Rezidor Hotel Group, som er  en del av Carlson Rezidor Hotel Group og har sitt hovedkontor i Brussel. Ambisjonen er å vise fram det beste av Brussel.

Radisson RED Brussel (bilde: rezidor)

– Radisson Red er Carlson Rezidor’s nye livstilmerkevare inspirert av Milleniums filosofien. Med fremtidsrettet design tilbyr vi gjestene en ny hotellopplevelse drevet av personlig interaksjon og personlige valg. Dette er en anerkjennelse av hvor stor rolle teknologi spiller i å tilrettelegge alt— både hjemme og på reise,” forteller Wolfgang M. Neumann President og CEO for Rezidor Hotel Group.

Wolfgang M. Neumann (bildekilde: rezidor)

Radisson RED representerer en ny hotellfilosofi og reflekterer en tidløs, moderne generasjon. Inspirert av kunst, musikk og mote tilbyr selskapet innovativ design som bryter med tradisjonelle hoteller. Radisson RED innfrir forventningene til dagens gjester, som ønsker individuelle hotellopplevelser, tilpasset den moderne teknologien. I tillegg til det nyåpnede Radisson RED i Brussel, er 14 lignende hoteller under utvikling globalt.

– I dag er en fantastisk dag for oss! Vi er utrolig stolte over å kunne åpne det aller første Radisson RED hotellet, i Brussel. Det representerer vår tillit og forpliktelse til denne europeiske hovedstaden og det er byens forkjærlighet til mote, musikk og kunst som har inspirert oss til å skape et fantastisk tillegg i en allerede flott by. Alle i Radisson RED gleder seg til å presentere en helt ny hotellopplevelse for verden,” sier Eric De Neef, Chief Commercial Officer i Rezidor Group.

Radisson RED Brussel (bilde: rezidor)

The nye hotellet appellerer til moderne gjester som er opptatt av teknologi, ved å tilby dem en utradisjonell opplevelse. Radisson RED er skapt for moderne reisende, som søker innovasjon og som forventer at opplevelsene innfris umiddelbart. Denne målgruppen forstår ikke hvorfor noen hoteller tar ekstra betalt for raskt internett, og de elsker små overraskelser som har en stor betydning. Alt handler om å skape kontakter og dele erfaringer og de lever og ånder for mobil og internett. De elsker fleksibilitet med et personlig preg og Radisson RED har som mål å innfri disse forventningene.

De kreative hos RED (hotellteamet) er alle rekruttert via sosiale medier. Personlighet og service er viktig og de har en naturlig forståelse for hva som er viktig for moderne reisende. Hotellets kreative team har bygget en sosial atmosfære der gjestene møtes med nettbrett fremfor en resepsjon. Dette er for å skape den innovative og tilrettelagte opplevelsen som RED representerer.

Ansatte ved Radisson Red Brüssel (bilde: rezidor)

RED appen spiller en stor rolle i denne opplevelsen. Den gir nøkkelfri inngang via gjestenes smarttelefon og fungerer som en virtuell resepsjonist for innsjekk og utsjekk. RED appen er en fornyet og beleilig nøkkel til alle RED sine funksjoner: Barregningen, mat og drikke, nyheter og steder, samt aktiviteter i Brussel som gjestene ikke vil gå glipp av.

Radisson RED Brussel ligger i hjertet av byen og i gåavstand til det Europeiske parlamentet. Alle de 149-studio rommene har store vinduer og en komfortabel RED-seng, 55″ TV, nedleggbart bord, minibar og nok skapplass, flatterende belysning og romslige bad.

OUIbar + KTCHN tilbyr de tørste og sultne fantastiske drinker og enkel, god mat. For å redusere avfall, er alt tilgjengelig «on the go» hos Radisson RED. På den måten kan Radisson RED tilby bærekraftig, lokal, økologisk og alltid fersk mat.

Radisson RED er opptatt av kunst, og det nye hotellet i Brussel er intet unntak. I tillegg til verk laget av moderne kunstnere er hotellet også opptatt av lek og moro. Radisson RED har derfor EVENT & GAMES studioer som kan brukes i møtesammenheng og til andre samlinger. Der tilbys det biljardbord, bordtennis og treningsrom. Internett er tilgjengelig 24/7 i alle kriker og kroker av hotellet.

Les mer om Radisson RED Brussel  HER

Kommentarer