Verdens høyeste pariserhjul, The High Roller i Las Vegas, rangert som USAs femte mest populære attraksjon. Da TripAdvisor nylig presenterte en liste over 25 «Top Trending U.S. Attractions», kom High Roller på femteplass.

“Yoga in the Sky” (bildekilde: lvcva.com)

Pariserhjulet måler 167,6 meter, og turen tar 30 minutter. I tillegg til den storslåtte utsikten kan passasjerene piffe opp turen med sjokoladesmaking, «Happy Half Hour» med fri bar i en halvtime, ta en yogatime eller gifte seg.

Da TripAdvisor nylig presenterte en liste over 25 «Top Trending U.S. Attractions», kom attraksjonen High Roller i Las Vegas på femteplass. Listen er basert på en såkalt «Seasonal Attractions Index» som viser hvilke attraksjoner som har hatt størst prosentvis økning blant reisende mellom 2016 og 2017, både når det gjelder interesse og antallet søk på TripAdvisor.

The High Roller i Las Vegas er verdens høyeste pariserhjul og ligger et steinkast fra paradegaten The Strip.

Turen i 167,6 meters høyde med panoramautsikt over underholdningsmetropolen og de vakre røde fjellene som omgir byen, tar 30 minutter. Den som vil krydre turen med litt ekstra, kan reservere en av de 28 kabinene med følgende opplevelser:

Las Vegas berømte “Strip” (Foto: Brian Jones/Las Vegas News Bureau)

«Happy Half Hour» – 30 minutters tur og fri bar i en halvtime for inntil 25 gjester.

«Yoga in the Sky» – en times yogaundervisning (to runder med hjulet) for inntil seks deltagere per kabin. Undervisningen ledes av en yogainstruktør, og deltagerne får utdelt hodetelefoner slik at de kan høre på musikk og følge med på lærerens instruksjoner. Yogaturen arrangeres søndag, onsdag og fredag, kl. 11.30 og kl. 17.00. Turen må bestilles minst 24 timer i forveien.

«Sjokoladesmaking» – prøvesmak og lær deg mer om sjokolade og hvordan den lages. Arrangeres hver torsdag kl. 17.00.

The High Roller er med sine 167,6 meter verdens høyeste Pariserhjul (Photo credits: Erik Kabik)

Privat kabin for forlovelse, fødselsdag, utdrikningslag eller firmafest. De som ikke synes at venner er nok på en fest, kan legge til fri bar og en karaokemaskin.

Bryllup – en High Roller-kabin har plass til 40 gjester og kan bestilles til bryllup. I tilknytning til pariserhjulet finnes det større lokaler for bryllupspar som ønsker å invitere gjestene på middag.

Les mer om TheHigh Roller, priser og forhåndskjøp av billetter HER

Les mer om Las Vegas HER 

Les flere saker om Las Vegas HER

 Photo credits: Erik Kabik,  Brian Jones/Las Vegas News Bureau, lvcva.com

Kommentarer