Hotels.com® lanserer i dag årets «Lust List». Listen avslører hvilke hotell reisende verden over ettertrakter og fantaserer mest om, men … som de lar være å bestille rom hos.

Bildestrøm -Hotels.com - Lust List 2021Lus
Bildestrøm: Hotels.com sin “Lust List” for 2021 (bildekilde: Hotels.com)

Blant de mest ettertraktede hotellene på årets liste er Hotel Excelsior, som befinner seg ved stranden i populære Dubrovnik i Kroatia. Hotellet har en spektakulær beliggenhet hvor man ser utover både Adriaterhavet og gamlebyen. En annen favoritt er ikoniske Bellagio, som ligger sentralt i Las Vegas. Den komplette listen finner du HER

Topp 10 mest ettertraktede hotell for nordmenn

PUBLIC, an Ian Stranger hotel, New York Redefinert, sofistikert, smart og enkelt, men samtidig flamboyant og provoserende – alt på samme tid. Dette hotellet handler om luksus, og dets rom er tankefullt designet, ned til den minste detalj.

PUBLIC, an Ian Stranger hotel - New York
PUBLIC, an Ian Stranger hotel ligger i New York (bildekilde: Hotels.com)

Hotel Excelsior, Kroatia Med sin prestisjefule beliggenhet bare noen få steg unna den UNESCO-anerkjente gamlebyen i Dubrovnik, er Hotel Excelsior klar til å vise sin nyinnredede storhet som et av de mest storslåtte hotellene ved Adriaterhavet. Hotel Excelsiro Dubrovnik nyter en av de mest ettertraktede lokasjonene for et hotell i byen – bare noen minutters gange unna festninger fra middelalderen.

Hotel Excelsior - Dubrovnik - Kroatia
Hotel Excelsior i Dubrovnik, Kroatia (bildekilde: Hotels.com)

Pestana Berlin Tiergarten, Berlin Hotell Pesta Berlin Tiergarten er et firestjerners-hotell i hjertet av Berlin, med en sentral og stille plassering rett ved Tiergarten, Berlins store park. Dette velkjente hotellet reflekterer livsstilen til en by som på samme tid er spesiell og fri, travel og rolig, sofistikert og avslappet.

Pestana Berlin Tiergarten- Hotel - Berlin - Tyskland
Pestana Berlin Tiergarten i Tysklands hovedstad Berlin (bildekilde: Hotels.com)

Bellagio, Las Vegas Velkommen til det kjente Las Vegas. Bellagio er plassert på the Strip i Las Vegas, og er kjent for sin eleganse som er inspirert av Como-innsjøen ved Bellagio i Italia. En av hotellets mest kjente attraksjoner er fontenen av Bellagio, som er en stor, dansende fontene som synkroniseres av musikk. 

Hotel Bellagio - Las Vegas - Nevada - USA
Bellagio i Las Vegas (bildekilde: Hotels.com)

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi, Krabi Krabi er et eventyr, vel så mye som en det er en utflukt til en øy. Plassert i en privat bukt med klipper av kalkstein på begge sider, tilbyr Centera Grand Beach Resort & Villas Krabi klart, turkist vann, puddersand og urørte koraller. Her kan du våkne i en myk seng til et tropisk landskap og den myke lyden av stranden. Det er på tide med en avslappende utflukt.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi - Thailand
Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi i Thailand (bildekilde: Hotels.com)

Hotel Eden – Dorchester Collection, Roma En autentisk romersk aura siver gjennom dette strålende hotellet. Det gis liv av fortellingene fra den legendariske byen og hospitaliteten til dens fantastiske innbyggere. Dette hotellet vil ta pusten fra deg.

Hotel Eden – Dorchester Collection -Roma - Italia
Hotel Eden – Dorchester Collection i Roma (bildekilde: Hotels.com)

Marconfort Costa del Sol Hotel, Malaga Dette strandhotellet befinner seg ved siden av den kjente Torremolinos-stranden og bare noen minutters gange unna den yrende Paseo Maritimo promenaden. Det er på tide å sole seg på stranden, for så å ta et avkjølende bad i et av utendørsbassengene.

Marconfort Costa del Sol Hotel - Malaga - Andalusia - Spania
Marconfort Costa del Sol Hotel i Malaga (bildekilde: Hotels.com)

The Emblem Hotel, Praha I enhver by er det største problemet å skille seg ut fra mengden. Med sitt elegante design og sin avslappende atmosfære i byens hjerte, har Emblem Hotel klart akkurat det.

The Emblem Hotel - Praha - Tsjekkia
The Emblem Hotel i Tsjekkias hovedstad Praha (bildekilde: Hotels.com)

Perivolas, Santorini Det sjarmerende og intime Perivolas Lifestyle Houses er toppen av avslappende og elegant enkelhet i øy-feriering. Hotellet kombinerer fantastisk utsikt med rolighetens luksus, vakker arkitektur, utmerket mat og et inspirerende landskap.

Perivolas - Hotel - Santorini - Hellas
Perivolas ligger på den greske øya Santorini (bildekilde: Hotels.com)

Fama Residence, Gdansk Med sin plassering I hjertet av Gdańsk sin gamleby, er dette det perfekte stedet for en utflukt. Rommene er luftige og lar deg lade batteriene etter en travel dag.

Fama Residence - Gdansk - Polen
Fama Residence ligger i den polske Østersjøbyen Gdansk (bildekilde: Hotels.com)

Vi drømmer gjerne om dem, men hverdagen trenger seg på og de mest ettertraktede hotellene blir ofte sett bort fra som noe vi gjør «en annen gang». Hotels.com gir derfor reisende sjansen til å endelig ta ferien de har drømt på deres drømmehotell, gjennom årets «Lust List»-salg. Fra 22. juni4 kan norske reisende få så mye som 25%1 redusert pris ved noen av verdens mest ettertraktede hoteller* med mulighet for ytterligere 5% ved bruk av kupong-koden RWD5621. For å gjøre en god deal enda bedre, så kan bestillinger tjene Reward-netter3, og i tillegg er det fleksible bestillingsalternativer** ved flere av hotellene.

Det siste året har reisemulighetene våre vært begrensede, og nordmenn har sett til reisedestinasjoner innenlands som Oslo og Trondheim for feriene sine. Vi er imidlertid klare til å slukke tørsten etter hoteller en gang for alle, med eksotiske destinasjoner verden om. Ytterligere er vi klare til å gjøre det rett: hoteller med fire stjerner er dobbelt så populære som de med tre stjerner.

Det er ikke bare utrolige hoteller på fantastiske steder de reiseglade lengter etter. Hotell-frokosten, som vi holder så høyt, kaller i tillegg på dem. Gratis frokost toppet listen over tilbehør vi ønsker til oppholdet vårt – 25% mer populært enn et basseng og 60% mer enn gratis parkering.***

Mest søkte norske destinasjoner under pandemien (fra en til fem):

  • Oslo
  • Trondheim
  • Bergen
  • Kristiansand
  • Stavanger

– Å drømme om hoteller er livet vårt, og alt vi har gjort under tiden hvor reise og hotellopphold har vært begrenset, er å drømme om hotell-livet. Det eneste som er bedre enn å drømme om en luksuriøs toppsuite på PUBLIC, et Ian Schrager hotell i New York, eller å sippe fra cocktailer ved bassenget på det kjente Centara Grand Beach Resort & Villas i Krabi, er å gjøre det i levende live. Nå, med vårt «Lust List»-salg, har i den perfekte unnskyldningen for ferieklare til å bestille ved stedene de sikler etter, for når de igjen kan reise. Man kan gjøre store besparelser, det er mange fantastiske hoteller å trakte etter og du kan tjene Reward-netter i tillegg, sier Emma Tag, leder for Global & EMEA merkevare kommunikasjon i Hotels.com Brands.

Med muligheten til å tjene Reward-netter, er tiden for å bestille ved hotellet du har traktet etter nå. Ta turen til Hotels.com sin lustlistside HER idag, den 22. juni, for opptil 25 prosents (1) prisavslag på utvalgte ettertraktede hoteller, og ytterligere fem prosent ved bruk av kupong-koden RWD5621 ved utsjekk.

Flere relaterte artikler finner du HER

Reisevarsel for COVID-19: Sjekk statlige reiseråd før du bestiller og reiser.

  1. Hotels.com sitt «Lust List»-salg er på opptil 25% prisavslag på utvalgte hoteller, med ytterligere 5% ved bruk av kupongkoden RDW5621.
  2. Listen er utarbeidet ved å se på forholdet mellom antallet søk på et hotell og antallet bestillinger fra det. Jo lavere forholdet er, jo mer ettertraktet er hotellet.
  3. Reward-netter kan opptjenes på aksepterte hoteller ved bruk av koden. Gratis kansellering er tilgjengelig ved mange hoteller, men ikke alle, da dette bestemmes av hotellene selv.
  4. Salget varer fra 22. juni til 28. juni (etter hotellenes lokaltid) på https://no.hotels.com/side/lustlist. På Opphold mellom 22/062021-31/01/2022. Begrenset tilgjengelighet. Nedetid kan forekomme.

*Ikke alle hoteller på listen tilbyr redusert pris.
**Noen hoteller krever at du kansellerer 24 timer før innsjekk. Se deres sider for detaljer.
***Filteret valgte unike søk globalt for 2020. Over 2 millioner søk totalt.

RWD5621 betingelser og vilkår: Bestill innen 32:59 GMT på 28/06/2021-31/01/2022. Eksludert skatter og avgifter. De fleste store kjedene er ekskludert. Avslag er bare tilgjengelig for det første rommet i bestillingen. Stempler kan samles på hoteller som er akseptert av hotels.comTM Rewards og er markert med «collect stamps + 5% off»-merke. Se de fulle vilkår og betingelser for kuponger HER

Kommentarer