Britannia Hotel og Trondheim beskrives i panegyriske ordelag i det New York-baserte magasinet Travel + Leisure, som med sine nærmere fem millioner lesere verden over er verdens største reisemagasin.

Britannia Hotel - Trondheim - 2020
Britannia Hotel har vært et av Trondheims fremste landemerker siden 1870 ! (bildekilde: britannia.no)

På coveret til Travel+Leisure, under tittelen Where to Go Now 2020, har Trondheim selskap med Victoria Falls, Patagonia, Dolomittene, Jalisco, Kuala Lumpur, Taos, Kyoto og Salzburg.

Travel + Leisure Magazine - Britannia Hotel - Trondheim - 2020
Forsiden til januarutgaven av Travel + Leisure Magazine (bildekilde: britannia.no)

Byen beskrives som eventyrlig vakker med restauranter og sjømat i verdensklasse. Det amerikanske magasinet trekker også frem nyrenoverte Britannia Hotel og flere av spisestedene på hotellet.

Speilsalen hadde knapt vært åpen i seks uker da T+L var på besøk, men imponerte likevel stort.

Britannia Hotel - Trondheim - 2020
Speilsalen Britannia Hotel (bildekilde: britannia.no)

Det gjorde også Vinbaren med sine 10.000 flasker, frokosten i Palmehaven, det franske kjøkken i Brasseriet, og ikke minst restaureringen av hele ærverdige Britannia Hotel. T+L skryter også av andre restauranter i byen, To Rom og Kjøkken og Bula, og ikke minst Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro med sin Lykkens Portal.

Les også: Ulf Dalheim skal bygge opp vinbaren ved Britannia Hotel (juni 2018)

Britannia Hotel - Trondheim - 2020
Palmehaven Britannia Hotel (bildekilde: britannia.no)

Hotelldirektør Mikael Forselius er svært glad for omtalen og ser frem til å ønske enda flere internasjonale gjester velkommen til Trondheim og Britannia Hotel i tiden fremover.

– Vi har en visjon om at vårt hotell skal være et reisemål i seg selv og en ambisjon om å tiltrekke oss en større andel av internasjonale gjester i årene fremover. Da er artikler og anerkjennelse fra de viktigste reisemagasinene i verden avgjørende for å lykkes”.

Les hele saken fra Travel + Leisure HER (ekstern lenke)

Flere saker om Britannia Hotel finner du HER

Kommentarer