Hva betyr Sjømannskirken for utenlandsstudenten, ungdom på reise og for det engasjerte foreningsmedlemmet her hjemme? Sjømannskirkens 150 årsjubileum feires med jazzkonsert innimellom sterke og hverdagslige historier fra organisasjonens virksomhet verden over.

Jul i Sjømannskirken i Calahonda på Costa del Sol i Spania (©otoerres)

Jul i Sjømannskirken i Calahonda på Costa del Sol i Spania (©otoerres)

Sjømannskirken – Norsk kirke i utlandet er 150 år og i Vestfold markeres dette torsdag 20.november med en spesiell konsertkveld i Tønsberg og Nøtterøy bibliotek kl.19.30.

Røshnes Jazz Band er kjent for sin New Orleansjazz som virkelig svinger. Jubileumskonserten brytes opp med korte innslag der en tidligere student i Australia, elever som har vært på helsefagpraksis i Spania og et foreningsmedlem, alle fra Vestfold, forteller om sitt bånd til Sjømannskirken. Det gir rom for både de sterke og hverdagslige historiene fra når man var langt hjemmefra.

Arrangementet starter med servering av Sjømannskirkens velkjente vafler og kaffe. Kvelden ledes av Margunn Sandland Askjer, nestleder i Sjømannskirkens regionstyre og tidligere medarbeider i Sydney og Dubai. Domprost David Gjerp runder av med “ord for natten”.

Arrangementet finner sted i Tønsberg og Nøtterøy bibliotek, torsdag 20.november 2014 kl. 19.30.

 

Kommentarer