VIA Egencia skifter navn til Egencia. Navnebyttet markerer et viktig steg i integreringen som startet da Egencia kjøpte VIA Travel i 2012 og gjelder for hele Norden. – Dette er en spennende tid for reisebransjen og vi er glad for at integreringen har vært vellykket for så vel våre medarbeidere som våre kunder, sier Rune Feltman, administrerende direktør for Egencia i Norge. 

I løpet av de siste årene har Egencias og VIAs team arbeidet sammen for å sikre at samtlige medarbeidere er blitt opplært i Egencia®`s  globale forretningsreiseplattform, samt at kunder og reisende er blitt informert om fordelene ved å samarbeide med et globalt forretningsreisebyrå.

– Ved å være en del av Egencia øker vi vår geografiske dekning og kan dessuten tilby våre kunder markedets mest moderne, globale bestillingsplattform i kombinasjon med den kvalitet og lokale kundeservice de forventer seg. Vi kan nå tilby våre kunder virkelig intuitive verktøy som er tilgjengelig via smarttelefon, nettbrett og laptops, og som lever opp til dagens forretningsreisende sine behov hovene til sendeeisendes til r tilgjengelig via smarttelefoner, brett og laptops, og som lever opp til de behov som dagens fo.

– Vi er enormt glad over å være tilstede i Norge og de øvrige nordiske landene, og ønsker både eksisterende og nye kunder velkommen til Egencia, sier Christophe Peymirat, Senior Vice President, Egencia EMEA.

Kommentarer