Vietnam er ifølge FOREX Banks ferieindeks et av de reisemålene hvor nordmenn får mest valuta for pengene: Prisnivået i Vietnam er i gjennomsnitt 54 prosent lavere enn i Norge, noe som gjør landet til et opplagt valg hvis man både vil oppleve luksushoteller og autentisk kultur.

Banyan Tree Lang Co er et av de stedene hvor norske besøkende kan dra nytte av de gunstige prisene og unne seg litt ekstra. Luksushotellet ligger midt i landet rett ved Sørkinahavet og er omgitt av høye fjellskrenter, kilometerlange strender og kulturskatter.

Hotellet er et godt valg for par og familier som ønsker en komfortabel base for eventyret i Vietnam. Gjestene bor i private villaer med egne svømmebasseng og utsikt til den hvite sandstranden. Hvis man vil kombinere de luksuriøse fasilitetene med autentiske ferieminner, kan man prøve noe av den utmerkede maten som er å få kjøpt på gaten i Vietnam, eller dra på oppdagelsesreise i den sjarmerende historiske handelsbyen Hoi An.

Historieinteresserte bør også legge turen innom det gamle keiserriket i Hué og ruinene ved My Son, som begge står på UNESCOs verdensarvliste.

Les flere nyheter om Vietnam HER 

Les mer om hotellet  HER – Travelmarkets guide til Vietnam finner du HER – Les mer om reiser til Vietnam HER

Kommentarer