Reisearrangøren Ving har lansert sine reiser til de mest populære Middelhavsdestinasjonene for sommeren 2021.

Airbus A 330 - Sunclass Airlines - Vinggruppen
Sunclass Airlines Airbus A 330 (foto: vinggruppen)

Dermed er majoriteten av Vings konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C by Sunwing, samt et 30-tall andre hotell, klare til bestilling på ving.no. Flere hotell slippes opp fortløpende.

Destinasjonene som slippes i første omgang er Tyrkia, Kreta, Rhodos, Kypros, Mallorca, Gran Canaria, Skiathos og Madeira.

– Vi gleder oss veldig til å ønske gjester velkommen igjen. Vi ser i både egne og eksterne undersøkelser at mange lengter etter å kunne reise igjen, og vi merker allerede en etterspørsel etter ferier neste sommer, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Nye hygiene- og sikkerhetsrutiner

Å reise trygt er viktigere enn noen gang. Derfor har Ving lansert en handlingsplan med klare retningslinjer for trygge reiser, som blant annet innebærer å sikre at alle hygiene- og sikkerhetsrutiner lever opp til det høyeste nivået gjennom hele reisen, både på flyreiser, busser, hotell og alle andre aktiviteter.

Kundene får i tillegg en avbestillings- og endringsforsikring med på kjøpet når de bestiller en ny reise.

– Vi skal gjøre vårt alle beste for at gjestene våre skal føle seg trygge når de bestiller en reise med oss, og vi håper og tror at nordmenn er klare for å planlegge utenlandsferier igjen, sier Røhr-Staff.

Les også: Spies skyder sommer 2021 i gang

Flere relaterte saker finner du HERHERHER og HER

Kommentarer