Reisearrangøren Ving kan sammen med sin nye samarbeidspartner Hotelbeds tilby over 3.000 hoteller verden over. Fra før av tilbyr Ving over 400 reisemål i flere enn 50 land.

Vinggruppen - Phantheon - Roma
Ving tilbyr alle typer feriereiser, alt fra sol- og bad til storbyreiser, cruise, treningsreiser, gruppereiser og reiser kundene selv pakker med fly og hotell. (Bildekilde: Vinggruppen)

– Ving tilbyr alle typer feriereiser, og i tillegg til sol- og bad har vi et bredt utvalg av storbyreiser, cruise, treningsreiser, gruppereiser og reiser kundene selv pakker med fly og hotell – uansett om de skal til Mauritius, Palma eller København, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Med det nye samarbeidet med Hotelbeds får Vings kunder et enda større utvalg av hotell å velge mellom når de skal reise på ferie. I tillegg samarbeidet også påvirke hotellprisene positivt. 

– Hotellene er nøye utvalgt og samsvarer med de høye kravene kundene våre har til overnatting, uansett hvor i verden de reiser. En annen fordel er at når man bestiller fly og hotell på Ving.no vil dette bli behandlet som en pakkereise – og omfattes derfor av pakkereiseloven, sier Røhr-Staff.

Flere saker om Ving og Vinggruppen finner du HER og HER

Kommentarer