Reisearrangøren Ving vil i vintersesongen 2019-20 tilby egne flyavganger fra Oslo til Hurghada i Egypt. Flyvningene starter i oktober. – Vi er opptatt av å kunne tilby kundene våre stor valgfrihet, både når det gjelder hotell og destinasjoner. Med charter til Hurghada kan vi nå tilby enda et solrikt reisealternativ for nordmenn på vinterhalvåret, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Klimaet langs kysten av Rødehavet er stabilt og varmt. Her venter strender med fantastiske dykke- og snorklemuligheter. (bildekilde: thomas cook group)

Hurghada er et av Egypts mest populære feriesteder, med rundt hundre hotell og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer. Beliggenheten er tilnærmet ideell, rett ved Rødehavets milelange og solfylte strender.

Det er dessuten kort vei til noen av verdens fremste severdigheter: Du kan reise med buss for å se pyramidene, Sfinxen, Karnaktempelet og Kongenes dal i Luxor. Men det er først og fremst på grunn av havet, de flotte strendene og det pålitelige klimaet at så mange velger å reise på ferie til Hurghada.

Ving tilbyr tre reisemål i Hurghada-området. El Gouna er golfspillernes favorit, og Makadi passer best for de som reiser med barn.

Selve Hurghada er rett reisemål om du vil nyte fine strender, shopping og folkeliv. Her har Ving også hotell med strandbeliggenhet og All Inclusive.

Første fly til Hurghada har avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen 18. oktober 2019. 

Flere saker om Ving finner du HER

Kommentarer