Når norske barnefamilier ikke kan reise utenlands i sommer, så får de populære maskottene Lollo & Bernie komme til Norge i stedet. I et nytt samarbeid mellom Nordic Choice Hotels og Ving kommer Lollo & Bernie til å besøke seks hotell i Norge og Sverige i sommer. Hotellene som er med i samarbeidet vil tilby aktiviteter gjennom barneklubb for de yngste og Teen Lounge for de litt eldre barna.

– Vi er utrolig glade og stolte over dette samarbeidet der vi der slår sammen det beste av to verdener: våre flotte hotell og Vings populære maskotter. Målet med samarbeidet har vært å redde barnas sommer – når barna ikke kan reise til Vings destinasjoner ute i verden, så får Lollo & Bernie komme til oss. Jeg tror dessuten det er flere enn barna som kommer til å glede seg over dette, for det er lett å trekke på smilebåndet når de to velkjente figurene kommer inn i et rom. Vi er mange som trenger en real dose av Lollo & Bernie denne sommeren, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels.

Lollo & Bernies tilstedeværelse på hotellene i Sverige og Norge vil oppleves på samme måte som når man møter dem i sydligere strøk. Alle barn mellom 0-7 år, som er ledsaget av en voksen, inviteres til Lollo & Bernie’s Kids Club der lek og aktiviteter er i fokus.

Petter A. Stordalen - Lollo & Bernie - Maskoter - Vinggruppen
Petter A. Stordalen sammen med Vings Lollo & Bernie sjekker inn på norske hotell i sommer (Bilde: Vinggruppen)

Vings populære maskotter vil selvsagt også dukke opp ulike steder på hotellene slik at alle som vil kan få hilse på, eller ta en selfie. Gjennom uken med Lollo & Bernie’s tilstedeværelse kommer det til å tilbys flere spennende arrangementer for barna.

Personalet som skal ha ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er nøye utvalgt og har erfaring fra å jobbe med barn fra tidligere. Hotellpersonalet ser frem til å gi barna uforglemmelige stunder med Lollo & Bernie. I tillegg til barneklubb for de yngste, vil konseptet Teen Lounge tilbys barn mellom 8-11 år. Der kan barna spille bordtennis eller delta på ulike typer aktiviteter flere ganger om dagen sammen med nye venner.

– Hvert år treffer titusenvis av barn Lollo & Bernie ute på våre hotell der de byr på morsomme påfunn, lek og dans. Barnas favoritter er i tillegg svært populære på Youtube der dansen deres har drøyt 38 millioner visninger. Vi vet at det er mange barn som ser fram mot å få tilbringe tid med Lollo & Bernie igjen. Det er derfor veldig hyggelig at barna nå kan treffe våre kjære maskotter på hjemmebane. Alle aktivitetene blir selvsagt utført i samsvar med myndighetenes retningslinjer, sier Fredrik Henriksson, kommunikasjonssjef i Ving.


Slik blir opplegget:

I perioden 26. juni – 26. juli 2020 tilbys pakketilbud på to, tre eller fem netter i familierom for to voksne og to barn på Nordic Choice Hotels. Tilbudet inkluderer blant annet halvpensjon. Hotellene som tilbyr pakketilbudet i Norge er Quality Hotel Expo, Quality Hotel Sarpsborg og Clarion Hotel Trondheim.

Les mer om Lollo & Bernie hos Nordic Choice Hotels HER (ekstern lenke)

Flere relaterte saker finner du HER, HER, HER, HER og HER

Kommentarer