Clarion Hotel slipper årets julekalender via spill-appen Clarion Empire. Fra første desember, og til og med julaften lodder Clarion Hotel ut en hel etasje med hotellrom under navnet «The Christmas Challenge». Totalt ligger det 100 hotellovernattinger inklusiv frokost i premiepotten.

Jessica Castegren (choice.se)

Jessica Castegren (choice.se)

“The Christmas Challenge” er en ny utfordring i spill-appen Clarion Empire. Tidligere i år ble Clarion Empire lansert som en forlengelse av Clarion Hotel-opplevelsen og har fått veldig positiv mottakelse. Flere tusen brukere har testet spillet og vunnet eksklusive premier som hotellfrokost, middager og hotellovernattinger.

I den nye versjonen har Clarion Hotel lagt 100 hotellovernattinger i premiepotten for alle som vil spille seg til en morsommere hverdag, uansett om det er hotellgjester eller lokalbefolkning. Alle hotell i Clarion Hotel deltar, inklusive de to nye hotellene i Helsinki, Finland, som åpnet i oktober.

Vi vet at spill på mobilen er populær underholdning for alle aldersgrupper og vi har derfor utviklet en spill-app. Både som en aktivitet når våre gjester bor, spiser eller besøker våre hotell, men også i etterkant! Vi overrasker våre gjester med noe uventet, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotel

Slik fungerer spillet:

Hver dag er en ny spilleomgang og en ny sjanse å vinne hotellrom, slik som i en julekalender. Gjennom å samle poeng i appen har spillere en mulighet å vinne en hotellovernatting på noen av Clarion sine hoteller i Norden. Hver dag kåres tre vinnere, utenom dager som er «Let’s go crazy days» hvor Clarion Hotel kårer hele 10 vinnere på en og samme dag.

Clarion Hotel er som tidligere meddelt den første hotellkjeden i Europa som har lansert en egen spill-app.

Clarion Empire kan lastes ned i eksisterende versjon på App Store og Google Play.
Juleversjonen, «The Christmas Challenge», med mulighet å konkurrere slippes den 1.desember.

Last ned Clarion Empire i App Store HER 

Last ned Clarion Empire i Google Play HER 

Kommentarer