Flyselskapsalliansen Star Alliance tilbyr deg muligheten til å legge ut på verden rundt-reisen du alltid har drømt om. Alt du trenger å gjøre er å identifisere stedene på bildene som nylig er tatt av utvalgte bloggere på deres individuelle verden rundt-reiser.

Reisebloggerne. Klikk på bildet fr å se det i større utgave (star alliance)

Reisebloggerne. Klikk på bildet fr å se det i større utgave (star alliance)

For å melde deg på konkurransen skal du bare gå til staralliance.com/en/whereintheworld og identifisere stedene på bildene til Star Alliance`s  sju bloggere. Hvis du trenger ledetråder, klikk deg rundt for å se spennende steder som bloggerne  har utforsket og finn flere opplysninger om reiseruten til hver enkelt av dem. Send inn ditt utfylte bidrag online senest 30. september 2016, og hvis du er den heldige kan du og din reisepartner snart legge ut på globetrotting med verden rundt-billetter fra Star Alliance på Business Class.

For å gjøre vinnerens reiseopplevelse enda bedre tilbyr Marriott de to reisende Platinum Elite-status i sitt lojalitetsprogram, Marriott Rewards. Fordelene disse kundene får er blant annet oppgraderinger av rom, frokost inkludert (for mer informasjon om fordelene finner du HER

Og det er enkelt å fortelle familie, venner og bekjente om konkurransen: bruk delingsknappene for sosiale medier på nettstedet

Konkurransen er åpen for alle* som har fylt 18 år, og vinnerbidraget vil bli annonsert den 31. oktober 2016.

– Reise verden rundt med opp til 28 forskjellige flyselskaper, med 1300 destinasjoner å velge mellom, alt på én enkelt billett — det er et unikt produkt som bare en flyselskapsallianse kan tilby”, sier Horst Findeisen, Vice President Commercial and Business Development i Star Alliance.

– Vi var den første alliansen til å introdusere verden rundt-billetter for mer enn ti år siden, og dette har nå blitt vårt mest populære billettprodukt. For å kunne tilfredsstille kundenes ønsker om mer individuelle reisealternativer har vi nylig lanserte tema-reiseruter, og vi håper at disse vil inspirere de reisende til å bestille den verden rundt-reisen de alltid har drømt om.”

De nye tema-reiserutene inkluderer: World Food, World Wonders, Architecture Hotspots, Nature Trail, Aquatic Wonders, Ramsar Wetlands, Natural Wonders, Great Hotels, Sports Hotspots, Wine Tasting, Romantic Journey og Luxury Lifestyle.

Fullstendig informasjon finnes HER

Som et bidrag til lanseringen av de nye verden rundt-temaene har Star Alliance og Marriott International gått sammen og engasjert sju reisebloggere som reiser på tema-billetter og rapporterer fra reisene sine. Migrationology’s Mark Wiens smaker seg gjennom kulinariske opplevelser over hele planeten, Mapping Megan’s Megan og Mike Jerrard reiser på en Romantic Journey, True Nomads Justin Carmack går under overflaten på verdens dykker-hotspots, Scott Eddy drar på vinsmaking på seks kontinenter, Instagrammer Michael Schulz fotograferer arkitektoniske  mesterverk, og Cool Hunting’s Karen Day gjennomfører en heseblesende “Professional Gap Year”-rundreise. Og sist men ikke minst, Oneika-the-Traveller utforsker verdens underverker.

Du kan se alle reiserutene og finne ut mer HER

Enda flere reiserapporter, Round the World-tips og insiktsfulle artikler finnes på Marriott TRAVELER, Marriott’s online reisemagasin, som levendegjør verdens flotteste destinasjoner gjennom spennende artikler, der lokale folk forteller om det som gjør deres by spesiell, fra det kulinariske til kultur, og du blir presentert for unike personligheter og erfaringer som gir stedet en stemme som gir deg lyst til å besøke destinasjonen.

For å gjøre det enkelt å bestille de nye inspirasjonsreisene har Star Alliance nylig oppgradert sitt online bookingverktøy “Book & Fly” for Round the World-reiser. Nye funksjoner lar reisende velge den flyplassen som er nærmest hjemstedet som startpunkt for tema-reiseruten de har valgt.

Kundene kan nå også dele sin tema-reiserute i forskjellige sosiale nettverk. Ytterligere tilpasning er mulig ved å legge til, fjerne eller bytte ut destinasjoner. Star Alliance online booking-verktøy finnes nå på alliansens nettsted HER og er tilgjengelig på engelsk, tysk og japansk. Kundene kan planlegge sin verden rundt-reise hjemme på kjøkkenbordet, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Alternativt kan man kontakte et av flyselskapene som er medlem av Star Alliance, eller et reisebyrå, for bestilling og kjøp av en Round the World-billett.

Du finner mer bakgrunnsinformasjon om Star Alliance Round the World-billetter HER  

* Utfyllende vilkår og betingelser finner du HER

Kommentarer