Elvecruisespesialisten VIVA Cruises går inn i ekspedisjonsmarkedet med sitt nye skip MS Seaventure (tidligere MS Bremen) som lanseres i mai 2021.

MS Seaventure - Cruiseskip -Viva Cruises
VIVA Cruises VIVA tilbyr nå firestjerners ekspedisjonscruise for bare 164 gjester ombord i MS Seaventure (bildekilde: VIVA Cruises)

MS Seaventure sin jomfrutur vil starte i Amsterdam 15. mai 2021 med ankomst til Warnemünde 21. mai. Skipet vil deretter seile på 13 forskjellige unike reiseruter fra Islands ville kyst i nord til til den brasilianske regnskogen i sør:

  • Baltikum
  • Island & Spitsbergen
  • Island & Grønnland
  • Island & Canada / Quebec
  • Transatlantisk cruise
  • Sør-Amerika

Andrea Kruse, COO for VIVA Cruises:

– Vi har alltid hatt som mål å tilby kundene våre et annet perspektiv på destinasjonene de besøker, og med lanseringen av våre ekspedisjonscruise tar vi dette et steg videre. Vi vil tilby en virkelig unik opplevelse med små skip uten at det går utover kvaliteten eller vår høye standard. Rutene våre tilbyr noe anderledes for de reisende som ønsker å komme nær noe av det mest fantastiske av landskap og natur som finnes her på jorden.”

Med VIVA Cruises kan engasjerte gjester oppleve virkelig avsidesliggende steder. For eksempel er reiseruten til Vestlige Arktis og Labrador en spektakulær 17-dagers tur bare mulig med et skip som SEAVENTURE som trygt kan navigere i arktiske farvann.

Cruiset starter i Kangerlussuaq, Grønland og besøker en rekke steder på Grønland og Labrador, inkludert Grønlands hovedstad og kultursenteret Nuuk. Gjestene vil oppleve havets dyreliv med hvaler av mange slag før de ankommer Quebec 17 dager senere. Prisene starter fra 12,150 US dollar per person.

Som et lite skip har SEAVENTURE bare 82 lugarer og suiter, noe som lar gjestene gjenoppdage verden fra et helt nytt perspektiv. SEAVENTURE er spesialdesignet for sine unike reiseruter. Størrelsen gjør at skipet kan mønøvrere seg inn i avsidesliggende havner og buktende elver, og ikke minst kunne endre kurs på kort varsel for å observere dyr og natur. Den unike designen betyr også at skipet kan ferdes trygt i isete havområder.

En flåte på tolv solide Zodiac båter gjør det mulig for gjestene å utforske nye territorier og se naturen på nært hold, og det håndplukkede ekspert-teamet om bord vil ikke bare guide gjestene på utflukter, men presenterer også en serie med interessante foredrag som er relevante for hvert reisemål.

VIVA Cruises tilbyr en uslåelig verdi med sitt all-inclusive produkt tilgjengelig på alle reiserutene. Dette inkluderer helpensjon med frokostbuffé, lunsj, middag (flere retters gourmetmenyer) og snacks, en gourmetrestaurant med fine dining, alkohol av høy kvalitet og alkoholfrie drikkevarer (mineralvann, brus, juice, forskjellige kaffespesialiteter, te, musserende vin, aperitiff, husets viner, et godt utvalg av øl, long drinks og dagens cocktail). Tips er inkludert.

SEASCAPE’s 82 lugarer tilbyr hver et komfortabelt soverom og salong med aircondition, dobbeltseng eller enkeltsenger med ekstra sovesofa, moderne flatskjerm-TV som også viser skipet utenfra via live kamera, DVD-spiller, satellittelefon og Wi-Fi, badekåpe, hårføner, vekkerklokke og safe. Noen av lugarene har egen balkong, og alle har gratis minibar fullt utstyrt med forfriskninger samt servicepersonell for lugaren tilgjengelig fra kl. 07.00 til 22.00.

Flere cruisesaker finner du HER

Kommentarer