Elvecruisespesialisten VIVA cruises kan fra sommeren 2021 tilby cruise med et helt nytt skip som er bygget etter selskapets nyeste design og vil ta i bruk avansert hybridteknologi, som sikrer en miljøvennlig reiseform på Europas elver. VIVA One vil tilby 95 hyggelige kahytter og suiter, tre forskjellige restauranter og et stort utvalg av fasiliteter under reisen “an der schönen blauen Donau”.

Restaurant - VIVA One -Viva Cruises - Elvecruise
Fra en av restaurantene (bildekilde: VIVA Cruises)

VIVA ONE, som skipet vil hete, blir et av rederiets 10 eksklusive cruiseskip og følger etter den nylige relanseringen av VIVA TIARA. VIVA ONE er det andre skipet som seiler under VIVA Cruises eget flagg.

Viva Tiara - Elvecruisebåt - Viva Cruises
Elvecruisebåten Viva Tiara (bildekilder: viva-cruises-expeditions.com/unitedspiritnordic.com)

Jomfruseilingen til VIVA ONE blir på den vakre Donau fra 26.juni til 3. juli. Skipet ville seile fra Frankfurt og underveis besøke Miltenberg, Würzburg og Nürnberg innen det ankommer siste anløp i den pittoreske byen Passau. Prisen for å bli med på jomfruturen starter på rundt 12.000 kr.

VIVA ONE har blitt designet til å reflektere den mer avslappet livsstil VIVA Cruises representerer. Skipet har 87 rommelige kahytter og åtte suiter, alle innrettet i duse lyseblå og grønne nyanser med moderne møbler, og tilbyr skjønnhetsprodukter fra det velkjente kosmetikkmerket Rituals.

Seng - Lugar -VIVA One -Viva Cruises - Elvecruise
Fra en av de 87 kahyttene ombord (bildekilde: VIVA Cruises)

Fellesområdene er forbundet med brede trappeområder og fremhever følelsen av lys og meget plass. Skipet vil også tilby et Spa- og velværeområde med sauna og dampbad, et Fitness studio, og et boblebad på dekk.

– VIVA ONE er det første av mange skip som vi kommer til å bygge de neste årene. Vi er utrolig stolt over vise fram skipet som er et resultat av selskapets nyeste ideer innenfor både design og konsept, og som her blir fullt integrert i VIVA ONE, sier Andrea Kruse, som er COO i VIVA Cruises

VIVA ONE er det første skipet i VIVA Cruises flåten som har tenkt bæredyktighet inn i skipets natur fra starten. Det er tatt i bruk avansert hybridteknologi og svovelfritt GTL-brennstoff som reduserer CO2-utslippet markant. Det er også lagt inn at skipet vil redusere forbruket av plastikk og bruke mer miljøvennlige materialer ombord.

Maten er en stor del av opplevelsen ombord på et cruise. VIVA ONE vil ha tre restauranter med forskjellige tilbud – og alle vil være endel av cruisepakken som tilbys i VIVA All -Inclusive produktet. 

Restaurant - VIVA One -Viva Cruises - Elvecruise
Restaurantområdet sett fra en annen vinkel (bildekilde: VIVA Cruises)

Riverside er skipets hovedrestaurant som serverer frokost, lunsj og middags med fleksible åpningstider. På den andre siden så vil Moments være restauranten du vil gå til for å oppleve spesialiteter i ypperste klasse, ledsaget av lett underholdning.

En tredje mulighet vil være VIVA’s Bistro som har en avslappet atmosfære og stort tilbud av snacks og mindre retter – både salater, sandwich og burger. Det vil også være menyer med vegetarianske og veganske retter.

Flere saker om VIVA Cruises finner du HER

Suite -VIVA One -Viva Cruises - Elvecruise
Slik blir suiene på VIVA One (bildekilde: VIVA Cruises)

Kommentarer