Den 13. august 2018 får sørlendingene London tilbake på flyrutekartet, når Widerøe starter direkteflyvinger fra Kristiansand lufthavn Kjevik til Stanstedflyplassen utenfor den engelske hovedstaden. 

Totalt øker Widerøe nå sin kapasitet med over 80.000 flyseter fra Kjevik.

– Vi har gjort grundige markedsanalyser, og er sikre på at den nye London-ruten blir er et meget populært tilbud på vår ruteplan i 2018. Tidtabellen er rettet mot ferie og fritidsmarkedet, men også forretningsreisende vil kunne finne den attraktiv. Med musikaler, teater, fotball og shopping i verdensklasse, er det god grunn til at London alltid har ligget høyt på nordmenns «toppliste». London er blant destinasjonene med størst vekst og flest reisende fra norske flyplasser, sier administrerende direktør Stein Nilsen i Widerøe.

Widerøe vil benytte London Stansted Airport nord for London, som er hovedstadsområdets tredje travleste flyplass, med kun 45 minutter med ekspresstog til London sentrum.

– Fra denne flyplassen kan man dessuten fly til flest europeiske destinasjoner blant alle britiske flyplasser, så mulighetene for å komme seg videre ut i verden er svært gode. Det er også et stort potensial for økt turisme gjennom å fly mange briter til Sørlandet og Kristiansand, sier Stein Nilsen.

Det første Dash-8 Q400-flyet (78 seter) fra Kjevik til Stansted tar av 13. august 2018. Avgangsdager  blir mandag, torsdag, fredag og søndag. Avgangstider vil være 17.30, med retur 20:00.

Les også: Widerøe med fire nye direkteruter fra Bergen til Tyskland, Danmark og Sverige

Les flere saker om Widerøe HER 

 

Kommentarer