Det luksuriøse rederiet Windstar Cruises er kåret til en av verdens beste bryllupsreiser av magasinet «Brides», som utgis av anerkjente Condé Nast. Rederiet har mange romantiske ruter, og en av de mest populære seiler blant Tahitis vakre øyer.

Skipene er vakre og tar kun 148 pasasjerer. (bildekilde. windstar/fijireiser.no)

Fijireiser, Norges største spesialist på reiser til Stillehavet, merker godt at stadig flere er ute etter den helt spesielle bryllupsreisen.

—  Man ønsker jo at bryllupsreisen skal være et minne for livet. Velger man et cruise med Windstar Cruises får man, etter min mening, rett og slett en helt uforglemmelig, romantisk reise. Stillehavet er jo som skapt for romantikk med sine lange palmer og turkise laguner, mener Susanne Larsson i Fijireiser.

På cruise i Stillehavet med Windstar Cruises er det ny øy og nye aktiviteter hver dag – så hva med et dykk på bryllupsreisen? (bildekilde. windstar/fijireiser.no)

Ikke bare får man oppleve noen av verdens vakreste øyer man er i tillegg om bord på både et eksklusivt og unikt skip legger Larsson til;

— Skipene tar bare rundt 148 passasjerer, og hver dag er en opplevelse. Skipet seiler om natten, og når man våkner om morgenen venter ny havn og nye eventyr.

Verdens beste bryllupsreise får du med Windstar Cruises – her i solnedgang et sted i Stillehavet (bildekilde. windstar/fijireiser.no)

Romantisk combo

Man kan også gifte seg om bord på Windstar Cruises sine skip. Så hva med å overraske ditt hjertes utkårede med en ring i solnedgang, etterfulgt av en romantisk vielse før man seiler videre på bryllupsreisen man aldri glemmer?

Cruiset tar syv dager, og pris per person er fra 35 000,-. Inkludert alle måltider.

Les også: Windstar Cruises kåret til en av verdens beste bryllupsreiser! (januar 2017) - Den ultimate bryllupsreisen går i 2018 til Stillehavet — her er de fem mest romantiske hotellene (mars 2018)  Suksess for Polynesias svar på Hurtigruten (mai 2016)

Flere nyheter om Stillehavsregionen  finner du HER 

 

Kommentarer