WIZZ RIDE skal gi kundene tilgang til bestillingssystemer for taxi og privat transport. Målet er å sikre den ultimate reiseopplevelsen fra dør til dør. Lanseringen skjer i samarbeide med CarTrawler.

Wizz Air - airbus A 320 - family
Wizz Air har inngått et samarbeid med CarTrawler i utviklingen av den nye plattformen WIZZ RIDE. (Pressefoto: Wizz Air)

Wizz Air lanserer WIZZ RIDE. Det er en ny plattform for taxi- og privat transport, som blir integrert i den eksisterende mobilappen. Plattformen er utarbeidet i samarbeid med den ledende B2B-leverandøren på bilutleie og mobilitetsløsninger, CarTrawler. Plattformen tilbyr brukerne det bredeste spekteret av reisealternativer, noe som gjør ruteplanlegging mer effektiv.

Ved å bruke CarTrawlers ledende programvare, gir WIZZ RIDE kundene muligheten for en sømløs reise, uavhengig om den er forhåndsbestilt eller ikke. Ved å knytte transportalternativene sammen, forenkler WIZZ RIDE reisen, ved å tilfredsstille alle passasjerenes behov, fra øyeblikket de forlater huset til de ankommer sluttdestinasjonen.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer hos Wizz Air:

– Vi prøver å tilby en stressfri reise for kundene våre. Derfor ser vi alltid etter muligheter for å introdusere nye tjenester som tilbyr god kundeopplevelse på tvers av alle stegene i reisen. WIZZ RIDE-produktet tilbyr praktiske tjenester for både forhåndsbestilling og forespørsel, slik at våre kunder kan spare tid og penger. En brukervennlig tjeneste, introdusert i samarbeid med CarTrawler, er nå tilgjengelig ved å trykke på en knapp i Wizz Airs mobilapp. Vi er stolte av å være det første flyselskapet i verden som introduserer en slik innovativ tjeneste. Dette kombinert med våre lave priser gjør det enklere enn noensinne å reise.”.

Aileen McCormack, Chief Commercial Officer hos CarTrawler:

Jeg er glad for å lansere den første reiseplattformen av sitt slag. WIZZ RIDE vil forandre bestillingsopplevelsen for kundene og revolusjonere måten tilleggsprodukter brukes av flyselskapene.

* Wizz Airs karbondioksidutslipp var de laveste blant europeiske flyselskaper i FY2019 (57,2 gr/km/passasjer)

Kommentarer