Wizz Air starter den 16. desember en ny  direkterute mellom Tromsø lufthavn og Gdansk Lech Walesa Airport i Polen. Ruten vil ha opptil tre ukentlige flyvninger.

Wizz Air flyr med Airbus A 320 og A321. Her A 320 i selskapets nye fageskjema (wizzair.com)

– Det er gledelig å kunne tilby våre reisende en helårig direkterute utenfor Norden. Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både fritids- og forretningsreisende. Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt, og ønsker alle reisende en god flytur med Wizz Air, sier kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn, Mona Ringstrand.

Jasper Spruit (©otoerres)

Jasper Spruit, Direktør Trafikkutvikling i Avinor, synes det er gledelig at Wizz Air ønsker å fortsette å satse på direkte forbindelser i Norge, og at de nå setter Nord-Norge på rutekartet sitt.

– Dette vil bidra til innkommende turisme samt gi de lokale en god mulighet til å oppleve den nordlige delen av Polen, sier Jasper Spruit.

Gabor Vasarhelyi, Corporate Communications Manager hos Wizz Air sier:

– Wizz Air forbinder nå Tromsø med Gdansk, og vi er sikre på at norske kunder vil glede seg over å besøke denne vakre byen på den baltiske kysten av Polen. Vårt vennlige mannskap ser frem til å ønske de reisende velkommen ombord på et av våre nye fly.

Flyselskapet opererer allerede ved Avinors lufthavner i Ålesund, Bergen, Haugesund, Kristiansand, Molde, Stavanger og Trondheim.

Les også om flyruten på nettsidene til Gdansk Lech Walesa Airport HER (ekstern lenke)

Les flere saker om Wizz Air HER 

Ombord i Wizz Airs Airbus A 320 (wizzair.com)

Kommentarer