Oslo – Stavanger og Oslo – Evenes (Harstad/Narvik) blir Wizz Airs nyeste innenriksruter i Norge. Oppstart blir før jul og billettsalget er allerede i gang.

Wizz Air - Airbus A 320-family - Sol - Motlys
Wizz Air markedsfører seg som Europas raskest voksende og grønneste* flyselskap (Bildekilde: Wizz Air)

Wizz Air ligger ikke på latsiden og annonserer stadig nye innenriksruter i Norge. Etableringen av de nye rutene til Stavanger og Narvik/Harstad lufthavn, Evenes betyr at selskapet nå kan tilby totalt 12 norske innenriksruter.  

– Det er en glede å kunngjøre ytterligere to norske innenlandsruter. Vi vet hvor viktig det er for nordmenn å se familien sin i julen, og at fly er den tryggeste og mest bærekraftige transportmåten for nettopp dette, sier József Váradi, konsernsjef i Wizz Air og fortsetter:

– Wizz Air var blant de første til å innføre strenge smittevernstiltak i våres, og jobber kontinuerlig med å tilby en trygg reise om bord på våre fly. Jeg håper at våre lave priser og praktiske rutetider vil bidra til mange fine julefeiringer rundt om i Norge. Introduksjonen av to nye ruter betyr at flere passasjerer kan dra nytte av våre lavprisforbindelser. Vårt WIZZ-team ser frem til å møte reisende ombord på flyene våre, selv i disse vanskelige tider”.

Les også: Wizz Air åpnet base på OSLWizz Air: Flere nye ruter i NorgeWizz Air starter ruter i Norge

I kjølvannet av koronautbruddet har Wizz Air lansert en rekke hygiene- og smitteverntiltak for å sikre helsen og sikkerheten til passasjerer og mannskap. Under hele flyvningen er både kabinbesetning og passasjerer pålagt å bruke munnbind, mens kabinpersonalet også bruker hansker.

Wizz Airs fly gjennomgår jevnlig en bransjeledende, antiviral desinfiseringsprosess, og i henhold til WIZZ’ rengjøringsplan, blir alle selskapets fly desinfisert daglig. Her kan du se Wizz Airs nye helse- og sikkerhetsvideo:

Wizz Air anbefaler at passasjerer legger til WIZZ Flex i reservasjonen. Denne beskyttelsen gir passasjerene mulighet til å reise på en annen dato, eller velge et annet reisemål dersom turen ikke kan gjennomføres som planlagt. Det gir samtidig muligheten til å kansellere reisen opptil tre timer før avgang uten gebyr. 100 % av den opprinnelige prisen blir refundert i flyselskaps kreditt.  

Wizz Airs nye innenriksruter:

DestinasjonAvgangerStartBilletter fra**
Oslo – Narvik/HarstadDaglig15. desember 2020NOK 99
Oslo – Stavanger2 ganger daglig17. desember 2020NOK 99

Wizz Airs tidligere annonserte innenriksruter i Norge

DestinasjonAvgangerStartBilletter fra**
Oslo – BergenFlere ganger daglig5. november 2020NOK 99
Oslo – TrondheimFlere ganger daglig5. november 2020NOK 99
Oslo – TromsøFlere ganger daglig5. november 2020NOK 99
Trondheim – StavangerDaglig17-Des-20NOK 99
Trondheim – BodøDaglig17-Des-20NOK 99
Trondheim – TromsøDaglig17-Des-20NOK 99
Tromso – BodøDaglig17-Des-20NOK 99
Tromso – StavangerTirsdag, torsdag, lørdag17-Des-20NOK 99
Oslo – ÅlesundDaglig17-Des-20NOK 99
Oslo – BodøDaglig17-Des-20NOK 99

* Wizz Airs karbondioksidutslipp var det laveste blant europeiske flyselskaper i FY2019 (57,2 gr / km / passasjer)

** Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr. En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert. Innsjekket bagasje kjøpes separat. Prisen gjelder kun for bestillinger gjort på wizzair.com og WIZZ mobilappen. Antall seter til angitt pris er begrenset.

Kommentarer