Lavprisselskapet Wizz Air starter direkteflyvninger mellom Torp Sandefjord lufthavn og Tallinn – hovedstaden i Estland. Oppstart blir den 23. oktober og ruten vil bli trafikkert tre ganger ukentlig. Selskapet starter omtrent samtidig også nye ruter fra den estiske hovedstaden til både Bergen og Trondheim.

Julemarkedet i Tallinn omtales som et av de beste i Europa (Ill. foto: otoerres)

Tallinn blir Wizz Airs 14. destinasjon fra Torp Sandefjord lufthavn – en flyplass selskapet har trafikkert 14 år! Det begynte med en rute til Katowice i Polen. Rutene går til Polen, Baltikum, Romania, Makedonia og til neste år (2021) også til Serbias hovedstad Beograd.

Torp Sandefjord lufthavn (bildekilde torp.no)

Les også: Wizz Air announces expansion in Riga, Latvia

– Dette blir Wizz Airs 14. rute fra Torp og vi er svært tilfredse med at Wizz Air styrker tilbudet fra Torp, spesielt i den uvanlige situasjonen vi for tiden befinner oss i. Det er imidlertid en rekke baltere bosatt i Norge og med en så stor bosetting er det et godt grunnlag for arbeidsreiser og det vi kaller «besøke venner/familie» slik at vi er optimister med tanke på hvilke volum denne ruta kan generere. Vi ser også en stadig økende andel nordmenn som reiser mot Baltikum, og det er flere grunner til at rutene er blitt så populære blant nordmenn. Kort reisetid fra Norge, mange koselige og sjarmerende gamlebyer med spennende historie, et rikt kulturliv, rimelig shopping og gode hoteller til gunstige priser, samt at både mat og drikke fortsatt er rimelig for oss. Man får rett og slett mye for pengene, sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen.

Tine Kleive-Mathisen (bildekilde: torp.no)

Tine Kleive-Mathisen anbefaler også et besøk til Tallinn i løpet av høsten eller kanskje en førjulstur i forbindelse med det koselige julemarkedet i gamlebyen der.

Oppstartsdatoer:

  • Tallinn – Torp Sandefjord 23. oktober 2020
  • Tallinn – Bergen 15. oktober
  • Tallinn – Trondheim 24. oktober

Les også: Wizz Air med tre nye ruter til Estland og Latvia (august 2020) – Tallinns julemarked best i Europa (desember 2018) Topp 10 spa i Estland (januar 2018) – Estland – reisemålet for mat, natur og spa! (juli 2017)

Flere saker om Wizz Air finner du HER og om Tallinn HER

Fra julemarkedet i Tallinn (©otoerres)

Kommentarer