Wizz Air trapper opp satsingen i Norge etter regjeringens avgjørelse om ikke lenger å fraråde innenlandsreiser. Selskapets mål er å tredoble trafikken på de norske innenriksrutene i løpet av de neste par årene.

Wizz Air flyr med Airbus A 320 og A321 (wizzair.com)

Regjeringens avgjørelse om å igangsette andre trinn i gjenåpningsplanen 27. mai, muliggjør endelig innenlandsreiser for nordmenn. Samtidig som andre flyselskap nedskalerer antall ruter og frekvens, velger Wizz Air å utvide satsingen i Norge.

Norge har nærmest vært hermetisk stengt siden Wizz Air åpnet sine innenriksruter høsten 2020. Med denne gjenåpningen får flere muligheten til å benytte seg av Wizz Airs tilbud for første gang. Vi er glade på befolkningens vegne, og ser frem mot å frakte passasjerer på en trygg og forsvarlig måte, sier senior kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado.

Wizz Air har en målsetting om å tredoble trafikken på det norske innenriksnettet, og den gradvise gjenåpningen blir dermed en viktig milepæl i denne ambisjonen. Flyselskapet har ekspandert siden etableringen høsten 2020, og i dag kan norske reisende fly på totalt 15 ruter – mellom 11 norske byer.

Wizz Air - Ruter - Norge - Gjenåpning 2021
(kilde: wizz air)

Koronapandemien er ikke over, og Wizz Air gjør sitt ytterste for å ivareta helse og sikkerhet for både passasjerer og mannskap. Selskapet har derfor introdusert en rekke forbedrede hygienetiltak.

For ekstra beskyttelse, tilbyr Wizz Air sine passasjerer WIZZ Flex. Tjenesten gir økt fleksibilitet og muliggjør kanselleringen av reise inntil tre timer før avgang uten gebyr. Passasjerene kan velge å få refundert 100 prosent av billettprisen til flykreditt, eller endre dato og reisemål et ubegrenset antall ganger.

Les også: Wizz Air med nye innenriksruter til Alta, Haugesund og Kirkenes (november 2020) – Wizz Air med to nye norske ruter (november) – Wizz Air åpnet base på OSL (november 2020) – Wizz Air: Flere nye ruter i Norge (oktober 2020) – Wizz Air starter ruter i Norge (oktober 2020)

Flere nyheter og artikler om Wizz Air finner du HER

Wizz Air - Rutekart - Norsk innenriks - November/desember 2020
Kart over Wizz Airs norske innenriksruter (kilde: wizzair.com)

Kommentarer