Lavprisselskapet Wizz Air etablerer base i Trondheim og lanserer samtidig også sju nye innenriksruter her i landet.

Wizz Air ble stiftet i 2003 og startet sine første flyvninger i 2004 (bildekilde: WizzAir)

Lavprisoperatøren Wizz Air trapper opp i Norge – før selskapet har startet sine første innenriksflyvninger her i landet. Nå lanseres det også innenlandsruter til Bodø, Stavanger og Ålesund, samt stasjonering av et basefly på Trondheim lufthavn Værnes.

Jozsef Varadi - Wizz Air - Skjermdump - Pressekonferanse - Norge - oktober 2020
Wizz Airs toppsjef József Váradi presenterte de nye norske innenriksrutene under en pressekonferanse torsdag ettermiddag, Bildet er fra Wizz Airs første pressekonferanse den 6. oktober (skjermdump)

– Jeg er glad for å lansere de syv nye innenriksrutene i Norge, og etableringen av vår andre norske base, i Trondheim. Reaksjonen fra passasjerene og antall bookinger på Wizz Airs innenriksruter i Norge, overgikk alle forventninger og bekreftet at WIZZ-modellen er etterspurt av nordmenn. Wizz Air tilbyr flyindustriens laveste priser, så det finnes ingen billigere måte å fly på i Norge, enn med Wizz Air. Wizz Air har også en av de yngste flyflåtene i verden, noe som gir det laveste miljøavtrykket av alle flyselskaper. Ingen kan fly grønnere i Norge enn Wizz Air. Vårt WIZZ-team ser frem til å ønske norske innenlandsreisende velkommen om bord, på en trygg og smittesikker måte, sier József Váradi, konsernsjef i Wizz Air.

Les også: Wizz Air starter ruter i Norge (6. oktober 2020)

De sju nye Wizz Air-rutene i Norge:

Wizz Air - Nye norske innenriksruter - desember 2020
(kilde: wizzair.com)

* Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr. En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert. Innsjekket bagasje kjøpes separat. Prisen gjelder kun for bestillinger gjort på wizzair.com og WIZZ mobilappen. Antall seter til angitt pris er begrenset.

** Denne kampanjen gjelder fra 22. oktober 2020 00:01 til 22. oktober 2020 23.59 UTC (“Kampanjeperiode”). Prisen på 1 € gjelder WIZZ Flex-tjenesten per flyreise, per passasjer, når den er kjøpt som en frittstående tjeneste ved å legge inn bestilling på wizzair.com eller WIZZ-mobilappen i kampanjeperioden. Prisen på 1 € gjelder bare for innenlandsflyvninger i Norge. Kampanjen gjelder ikke gruppebookinger. Ved å kjøpe WIZZ Flex-tjeneste i løpet av kampanjeperioden, godtar du vilkårene ovenfor og vilkårene til WIZZ Flex.

Wizz Air har tidligere lansert disse tre rutene fra norske flyplasser:

  • Oslo – Bergen
  • Oslo – Trondheim
  • Oslo – Tromsø

Disse tre rutene vil bli startet opp i november 2020

Flere saker om Wizz Air finner du HER

Wizz Air - Airbus A 321 - Nytt livery
Wizz Air vil stasjonere to 230 seters Airbus A 321 ved den nye basen på Trondheim lufthavn Værnes (Foto: Wizz Air)

Kommentarer