Quality Spa & Resort Norefjell er kåret til Norges beste skihotell av World Ski Awards. Trofeet på fire kilo ble overlevert til en stolt hotelldirektør under prisutdelingen, som fant sted i Kitzbühel.

En hoppende glad hotelldirektør med prisstatuetten ! (www.norefjellsparesort.no)

Kampen om å bli Norges beste skihotell stod mellom Dr Holms Hotell (Geilo), Fleischer’s Hotell (Voss), Park Inn Trysil Mountain Resort, Radisson Blu Resort Trysil, Radisson Blue Lillehammer Hotell, Thon Hotell Skeikampen og Quality Spa & Resort Norefjell. Reisebyråene og folket verden rundt har stemt frem Norges favoritt!

– Alle ansatte jobber hardt og gleder seg over denne utmerkelsen. Vi syntes det er stas å vinne priser, og prisen som Norges beste skihotell henger høyt for Quality Spa & Resort Norefjell, som er Oslos nærmeste fjell, sier Anne Varden, som er hotellets administrerende direktør.

Hotelldirektør Anne Varden med prisen (norefjellsparesort.no)

– Vårt konkurransefortrinn den korte avstanden til Oslo kombinert med hotellets standard og fasiliteter, samt ski in/ski out.

Norefjell Skisenter har totalt 28 alpinbakker, som er tilgjengelige rett utenfor døren. I tillegg kan man spenne på deg langrennsskiene og legge ut på en flott tur i et velpreparert løypenett med valgmuligheter for både store og små.

– Hotellet har to år tidligere blitt kåret til Norges beste spa resort av World Travel Awards. Quality Spa & Resort Norefjell er virkelig «noe å glede seg til» — både for de som er glad i ski og spa, sier Varden, som gleder seg til vintersesongen setter i gang for fullt.

Norefjell Ski & Spa ligger kun halvannen times bilkjøring fra Oslo (norefjellsparesort.no)

Kommentarer