Hertz ble kåret til Europas og Norges ledende bilutleieselskap for 2017 under World Travel Awards, internasjonalt regnet som en av de mest prestisjetunge bransjeprisene

Blir lagt merke til

World Travel Awards feirer sitt 24-års jubileum i 2017. Det årlige programmet er kjent som det mest prestisjefylte og omfattende i den globale reiseindustrien. Hvert år har World Travel Awards en «Grand Tour», en serie med regionale gallaseremonier for å anerkjenne de beste på hvert kontinent. Seieren betyr mye for Hertz i Norge.

Trygve Simonsen (Hertz)

– Dette er selvsagt en stor anerkjennelse for Hertz både internasjonalt og her i Norge. Det viser at vi har et svært godt konsept og medarbeidere som leverer kvalitet til kundene hver eneste dag, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz i Norge.

Markedslederen har mål om videre vekst i Norge.

– Vi er den største leiebilaktøren i det norske markedet, men vi jobber for å ta ytterligere markedsandeler. Vi skal vokse i bedriftsmarkedet, i turistmarkedet og gjennom reisebyråene og andre samarbeidspartnere, sier Simonsen.

Mobilitet og nye leiekonsepter

I tillegg til god tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger, er fremtidens mobiltetsmarked et viktig satsningsområde for Hertz i Norge.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye mobilitetskonsepter i sentrum av de største byene slik at folk som bor sentralt ikke har behov for å eie egen bil, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Kommentarer