Norwegian ble for andre år på rad  kåret til Europas beste lavprisselskap under World Travel Awards. – Denne utmerkelsen betyr mye for oss — ikke bare for Norwegian som flyselskap, men også for våre engasjerte og dedikerte medarbeidere, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Bjørn Kjos (©otoerres)

Bjørn Kjos (©otoerres)

Utmerkelsen er den sjette prisen Norwegian har mottatt så langt i 2016. World Travel Awards deles ut til de beste aktørene innen reiselivsbransjen og det er representanter fra bransjen som stemmer fram sine favoritter.

– Denne utmerkelsen betyr mye for oss — ikke bare for Norwegian som flyselskap, men også for våre engasjerte og dedikerte medarbeidere som hver dag hele året jobber for at kundene våre skal ha en god opplevelse, både før, under og etter reisen. Utmerkelsen viser at nye fly, hyggelig service og lave priser verdsettes høyt, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian konkurrerte med selskaper som Aer Lingus, Air Berlin, easyJet, Monarch, Ryanair og Vueling i klassen «Europas beste lavprisselskap».

Sjette prisen så langt i 2016:

Dette er den sjette prisen Norwegian har mottatt i år:

  • To SkyTrax Awards i kategoriene “Europas beste lavprisselskap” og “Verdens beste lavprisselskap på langruter”
  • Fordelsprogrammet, Norwegian Reward, ble kåret til «Beste nykommer» av Freddie Awards
  • «Beste Europeiske flyselskap» og «Beste innenriks flyselskap» av Grand Travel Awards

Om World Travel Awards

World Travel Awards ble etablert i 1993 og er en av de mest anerkjente prisutdelingene i reiselivsbransjen. Det er representanter fra reiselivsbransjen som stemmer på de beste aktørene i bransjen. Les mer om prisen HER

Kommentarer