Mestrer du “duen”, “krigeren” og “hunden” til perfeksjon på land? Nå er det tid for å utfordre deg selv med et mer flytende underlag på havets bølger. Finn din indre balanse til sjøs på en yogaseilas med Star Clippers.

Ved Krabi under en seilas mellom Phuket og Sangapore (bildekilder: starclippers.com/unitedspiritnordic.com)

Yoga er populært, sunt og en av de beste måtene for å finne indre fred og meditasjon. Nå er det tid for å åpne sinnet. Star Clippers byr på yoga på en helt ny måte. Bli med på en yogaseilas til Bali eller Thailand, og gå et trinn opp på “yogi”-skalaen.

Yogainstruktørene byr på tidlige morgenleksjoner på dekket, hvor du kan hilse solen velkommen med de gyngende bølgene under deg.

Yoga til sjøs er en invitasjon til å ta skrittet videre og utfordre deg selv. Finn indre balanse, og merk hvordan kroppen takker deg. Yogaopplevelsen foregår i de vakreste rammer på Star Clippers solvarme teakdekk med Bali eller Thailands vakre øyhav i kulissene.

Yoga på dekk (bildekilder: starclippers.com/unitedspiritnordic.com)

Oppdag Bali og Thailand

Etter yoga på dekk går man i land hvor nye opplevelser venter på Bali og i Thailand. En yogaseilas med Star Clippers byr på alt-i-ett.

Star Clipper seiler helt til kysten ved Lovina Beach hvor de store cruiseskipene ikke kan komme inn. Bali tar imot besøkende med storhet i form av Ulun Danu templet og naturfenomenet Sendang Gile fossefall som ligger ved foten av Rinjani fjellet.

Yogaseilasene til Thailand går enten fra Singapore til Phuket eller på en rundseilas fra Phuket til Phuket. Berik sinnet i Drømmenes By, Malacca og i Singapore — storbyen som aldri skuffer. Eller besøk de fascinerende buddhistiske templene, og omfavn din karma.

“Yogi”-novisen

Man behøver på ingen måte være yogaekspert for å delta på Star Clippers’ yogaseilaser. Øvelsene tilpasses deltagernes nivå og tempo, og instruktørene veileder og guider hele veien igjennom.

Du kan rolig invitere venninner, svigermor, søster eller partner på yogaseilas hvor meditasjon, utfordringer og uforglemmelige reiseopplevelser forenes i-ett.

31. juli 2019, 10 netters seilas med Star Clipper til Bali med yogainstruktør Selwa Tazi, fra €2.535 pr. person i delt dobbeltlugar.

31. august 2019, 7 netters seilas med Star Clipper til Singapore-Phuket med yogainstruktør, Rebecca Cusimano, fra €1.774 pr. person i delt dobbeltlugar.

26. oktober 2019, 7 netters seilas med Star Clipper til Singapore-Phuket med yogainstruktør, Rebecca Cusimano, fra €1.775 pr. person i delt dobbeltlugar.

2. november 2019, 7 netters seilas med Star Clipper til Phuket-Phuket med yogainstruktør, Liliana Skinner, fra €1.775 pr. person i delt dobbeltlugar.

Det tilbys også yogaseilaser i Middelhavet. Les mer om temaseilaser her

Alle priser er eksklusive havneavgifter og fly til og fra seilasen.

Kommentarer